pátek 14. února 2014

X factor startuje 9. března, Hlas o pár dní později?

Podle čerstvě zveřejněného programového schématu televize Prima, který dodává novinářům, X factor odstartuje v neděli 9. března večer ve 20:15.  Stopáž pořadu by měla být 60 minut, což je velký posun kupředu. Až dosud se televize snažily všechny formáty natahovat a to neúměrně oproti tomu, jakou stopáž měly v zahraničních verzích. Přinášelo jim to sice vyšší share, ale také zpruzenějšího diváka a postupně se snižující kvalitu obsahu, což se ve výsledku mohlo promítnout i na počtu diváků. 60 minut je TAK AKORÁT a vypadá to, že X factor by mohl dobře šlapat. Odhadem nás čeká měřeno zahraničními verzemi v každém dílu minimálně 8 velkých pěveckých čísel.

Související: X factor: Porota na první fotce
Související: Které reality a talentové show bychom rádi viděli na českých obrazovkách?

Co víme dál?

Kdy odstartuje Hlas ČeskoSlovenska zatím není známo, ale zřejmě to bude už ve středu 12. března. Možné je také to, že Nova se pokusí udělat překvapení a nasadí Hlas nečekaně o týden dřív, aby předběhla X factor.

X factor se bude skládat z castingů před porotou, bootcampu (který je mixem bootcampů amerického X factoru 2 a britského X factoru 7) odkud postoupí 20 soutěžících (5 v každé kategorii), domů porotců (Judges Houses) a živých finálových přenosů.

Související: Srovnání: Porota X factoru vs porota Hlas ČeskoSlovenska

4 komentářů:

  1. Absolutne zbytecny porad. Sulini fakt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je zbytečnýho na největší hudební show současnosti, která po dlouhých letech přichází do ČR? Někdy se opravdu člověk nestačí divit, co někteří vypustí z pusy.

      Vymazat
    2. má pravdu je to zbytečné. Pořád dokola. Na novu se už radši ani nedívám.

      Vymazat
    3. Tak to se raději nedívej ani na Primu. :-D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.