čtvrtek 26. prosince 2013

Nový seriál: Fleming: The Man who would be Bond – Dominic Cooper jako Ian Fleming se představuje v traileru

Po miliardovém megaúspěchu poslední bondovky Skyfall producenti nejdřív přemluvili Sama Mendese, aby zrežíroval tu další, a jako další zářez si přidávají 29.ledna premiérovanou čtyřdílnou televizní minisérii Fleming: The Man who would be Bond. Bude vyprávět fascinující život muže, jehož vlastní život a eskapády byly inspirací pro jednu z nejvíce ikonických figur v moderní literatuře - Jamese Bonda.

Vypuknutí 2. Světové války - uličnický playboy Ian Fleming je klidný z hrozby blížící se války, pronásledován ženami, sběratelem unikátních knih a užívající si rodinného jmění. Navždy ve stínu svého bratra Petera (Rupert Evans) a věčné zklamání pro svou matku Eve (Lesley Manville) Fleming sní o tom, že se stane „ultimátním" mužem - hrdinou, milencem a bestií, a někým kdo vždy dostane holku. Konečně najde směr svého života, když je naverbován ředitelem Námořního zpravodajství admirálem Johnem Godfrevem (Samuel West), aby pomohl v boji proti nacistům. Náhle Fleming nachází svou šanci zazářit, a dokázat svou cenu.



Nejprve bere Fleming svou novou práci u Námořního zpravodajství jako velké dobrodružství, ale jak postupně objevuje šokující důsledky války, naučí se, kde jeho talent opravdu leží. Se skeptickou podporou houževnaté poručice Monday (Anna Chancellor) Flemingova schopnost roztočit příběh ho učiní perfektně způsobilého pro špionáž, a rychle se dostane od tisknutí papíru až ke kradení tajemství.

Série zachycuje jak nadbytek vyšší společnosti Londýna, tak i podezírání a intriky za nepřátelskými liniemi. Během ohromujících eskapád doma a v zahraničí Fleming riskuje svůj život. Jeho setkání s podmanivou baronkou Ann O´Neillovou (Lara Pulver) se stává vášnivou aférou, která ovlivní oba jejich životy. Zatímco fanoušci Bonda zahlédnou spoustu pomrknutí na legendárního agenta, série je poutavou zprávou o playboy špiónovi a ženě, která vyhrála jeho srdce.

Těšíte se na televizní premiéru této čtyřdílné minisérie?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.