pátek 11. prosince 2020

Trailer: Loki - Tom Hiddlestone a Owen Wilson v první upoutávce na seriál od Marvelu


Nejpopulárnější padouch marvelovského filmového universa se dočkal první upoutávky.

Marvel a Disney do toho dnes v noci během svého Investors Day pořádně šlápli a vypustili do světa tolik informací a upoutávek k seriálům pro Disney+, že se o nich bude psát ještě několik dalších dnů a nejspíš i týdnů. Tak obří objem novinek (obzvlášť v této době) v podstatě žádné jiné studio nedokáže nabídnout a je zjevné, že karty na poli streamovacích platforem se začínají míchat.  Disney to myslí vážně a chce divákům nabídnout víc než jednoho Mandaloriana ročně. 

Loki přitom vypadá na jednu z těch nejnabušenějších novinek - ostatně, to už dělá i samo obsazení. Tom Hiddlestone je jedním z kandidátů na roli Jamese Bonda a také vizuálně seriál nabízí - soudě podle traileru  - absolutní špičku, takže se tu v podstatě bavíme ne o televizní, ale filmové produkci. Disney a Marvel si to zkrátka ošéfovali a nám teď nezbývá než slintat a čekat. 

Loki by měl dorazit na Disney+ v květnu 2021.

3 komentářů:

  1. krindypindy já se TĚŠÍM!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. The trailer for Loki is visually stunning, featuring action-packed sequences and trippy visuals that hint at the show's exploration of time travel and alternate realities. Tom Hiddleston stars as Loki, the God of Mischief, and Owen Wilson plays Mobius M. Mobius, a TVA agent. The trailer sets up the mystery of the show, with Loki being arrested by the TVA for "crimes against the sacred timeline" and working with Mobius to track down a dangerous variant of himself. The trailer also hints at the show's comedic potential, with great lines from Hiddleston and Wilson. The show is set to premiere on Disney+ on June 9, 2021..
    motorcycle accident attorney

    OdpovědětVymazat
  3. Absolutely! Disney and Marvel's investment in content is staggering. With Loki's allure and production value, they're setting a new standard for streaming. Exciting times ahead for sure! Can't wait to see how this resonates in South Africa's growing streaming market also check SA special program SASSA Status Check for R350.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.