pátek 3. dubna 2020

Marvel: Fáze 4 se složila jako domino, všechna data premiér se mění

Začalo to odsunutím Black Widow na neznámo kdy, jenže poprvé za celou historii se provázanost filmů Marvelu nevyplatila. Tím, že se posune jeden film, se totiž musí posunout všechny. Pokud jste někdy někomu chtěli vysvětlit, co je to dominový efekt, fáze 4 je ukázkový příklad.

Takže jak to bude? (pokud samozřejmě coronavirus porazíme):

Black Widow 6. listopadu 2020 (původně Eternals)
Eternals 12. února 2021
Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings  7. května 2021
Doctor Strange in the Multiverse of Madness 5. listopadu 2021
Thor: Love and Thunder 18. února 2022
Captain Marvel 2 8. července 2022 (datum bylo nově oznámeno)
Black Panther 2 8. května 2022 - datum premiéry zůstává dle plánu

Marvel se samozřejmě mohl pokusit nacpat Black Widow někam do srpna nebo září, aby nemusel Eternal posouvat, jenže tím by všechny problémy nevyřešil. Výroba Shang-Chi musela být kvůli pandemii pozastavena a tak i proto se posun premiéry hodí. Jak to bude se třemi seriály pro Disney+ známo zatím není.

Marvel také už před pár dny oznámil, že odsunu premiéry Black Widow využije k doladění filmu a vyměnil tvůrce na pozici hudby - původně ohlášený Alexandre Desplat končí a na jeho pozici naskočil Skot Lorne Balfe. Balfe je v poslední době velkým objevem - učil se na prvním Iron Manovi, kde pod producentskou kontrolou Hanse Zimmera pomáhal Raminu Djawadimu, často také pracoval přímo pro Zimmera samotného (Temný rytíř, Počátek). V poslední době si pak udělal dobré jméno skvělým soundtrackem pro Mission: Impossible: Fallout a soundtrackem pro Bad Boys for Life, na kontě má ale i z dřívějška dost jiných známých filmů (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, Terminator Genisys). Skládal i hudbu k celé řadě akčních herních titulů.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.