čtvrtek 23. května 2019

Trailer: Terminator: Dark Fate - je to tady, Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger se vrací a proti nim...?

První ukázka  z dlouho očekávaného filmu je tady. Terminátoří série není mrtvá, ale pokouší se vstát z popela, který na ni po úspěchu filmu T2: Soudný den pomaličku padal. To bylo v roce 1991 a od té doby jsme viděli několik pokusů udržet tenhle příběh naživu, kvalita ale spíš padala. Tim Miller, režisér Deadpoola, a James Cameron, se teď - možná už naposledy, pokusí tuhle hru vyhrát. Vrací do ní nejen staré známé, kteří by v listopadu měli přitáhnout fanoušky do kin, ale přihazují i nové tváře. Jak to na vás funguje? Těšíte se?


2 komentářů:

  1. Trailer mi nepřijde nic moc. Vypadá to spíš jako taková female série od netflixu. Strašně mě mezí že se tak moc plive na ty starší filmy. Moc se mi líbil Terminátor Genisys. Měl takový správný tedtosteronový feeling a především strašně nedoceněný Salvation s Christianem Balem.... Salvation měl skvělý soundtrack, originální příběh a parádní herce. Velká škoda že ten rozpracovaný příběh nedokončili v dalších dílech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. So Salvationom suhasim, asi najlepsia cast od 2jky. Ale bohuzial posralo sa to s tym nevydarenym Skynetom a Marcusom.

      Genesis pol zly film este pred prvym trailerom, staci si pozriet prve fotky s filmu :D. Zaciatok filmu mal strasne lacne efekty, znicili prve dve najlepsie casti s tym pribehom. Kyle Reese mal byt vyhladovany vojak a nie fitness model. John ako robot lepsi ako T-X ktory bol designovany na eliminovanie terminatorov?! Keby Skynet take technologie vymyslel preco by vsetko investoval do uhlavneho neprijatela ktory by to teoreticky mohol pouzit proti skynetu ako to urobil Marcus? Keby sa aj John tou zmenou zmenil tak ze je so Skynetom tak by asi aj tak nechcel vyhubenie ludstva a uz vobec by nechcel zabit svoju matku kedze by on tym padom neexistoval. Skynet ako Genesys ktory je vlastne akasi verzia androidu? A stary T-800 by ovladal t-1000 technologiu s pomocou zastaraleho cipu? A tie sceny na moste a v Skynet budove boli akoby scenar pisal neplnolety. Skynet je najakcnejsia cast ale tam to konci, nic viac neponuka.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.