čtvrtek 25. ledna 2018

Trailer: Pacific Rim 2: Povstání - bude tahle série nástupkyní Transformers?

Vypadá to dobře, ne že ne.


Přestože Pacific Rim 2 vypadá víc rodinně a user friendly než první díl, začínám z toho mít pocit, že tohle by mohlo být přesně to, co nakonec zafunguje a bude černým koněm letošní sezóny. Akce bude zjevně hodně a dobré. Triky sice nejsou tak oslňující a celé je to až dětstky pestrobarevné, ale současně přehledné a to se počítá. Jako by se tu spojilo to dobré z Power Rangers a Transformers a my konečně možná dostali akční katastrofické sci-fi, které si užijící tatínci i se svými potomky naplno.

Jaký pocit z toho máte vy?

5 komentářů:

  1. Ja si myslim,že 1ku neprekona,,a už ma štve že je čoraz viac filmov kde sú hlavný predstavitelia čierny ,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedá se nic než souhlasit. Taky ty filmy stoji vesměs za vyliž prdel protože se hlavně hledí aby to bylo multikulti což je hlavní poselství těchto filmů. Ale jinak je to total o ničem aby jsme náhodou nikoho neurazili tak natočíme blbost.

      Vymazat
    2. Taky mi to proletělo hlavou. Což je zvláštní, protože třeba před časem u Luthera mi obsazení Idrise přišlo naprosto přirozené, ale dnes už bych si znechuceně odfrkla, že tam zas nacpali černocha. Multikulti masírka se nějak míjí účinkem, protože z nás dělá rasisty, kterými jsme dřív nebývali. Je to hnus.

      Vymazat
    3. Je to tak začli tak tlačit na pilu až se to obrátilo proti nim. Dřív sem to vůbec neřešil a černoši hráli svoje přirozené role. Jako smrtonosná zbraň bomba i kdyby tam bylo černochů o 10 víc. Ale Král Artuš Kráska a zvíře kurva co to je ti černoši jsou tam jak pěst na oko. A ještě to schválně mixujou běloch olizuje černošku Kráska a zvíře černoch olizuje bělošku Star Wars . Buzerant v krásce čekám kdy tam budou cpát muslimy šukající kozy aby jsme si časem jako že zvykli i na to. Má to opravdu přesně opačný efekt u starých filmu mi to prostě nevadí a ani nevím proč ale u těch nových je to tak okatě že z lidí opravdu dělají rasisty proti jejich vůli.

      Vymazat
  2. Ku příkladu Ed Skrein nebude natáčet nového Hellboye, protože jeho postava v komiksu je Asiat a Ed je samozřejmě běloh. Ale když je to naopak, tak je to v pořádku. Z agenta 007 nám chtějí udělat černocha apod. V nových SW VII, VIX, Rogue One jsou hlavní postavy ženy následované černochy, asiaty, hispánci a běloši jsou zde záporné postavy(Ren, Krennic). Bílý muž v dnešní době na konkurzech asi těžké pořízení:))
    Nikdy jsem nic takového neřešil. Černošské komedie, asijské karate filmy a já nevím co všechno, kde vůbec nehráli běloši a ani mě nenapadlo se nad tím pozastavit. Dnešní multikulti doba mě k tomu nutí. Smutné.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.