sobota 11. listopadu 2017

Star Wars: Nová trilogie na obzoru, natočí ji Rian Johnson!

Poslední z Jediů bude mít sice premiéru teprve za měsíc, ale u Disneyho jsou si jistí, že Rian Johnson je jejich člověk.

Poté, co spolupráce mezi talentovaným režisérem a velmi náročným studiem proběhla na Poslední z Jediů v podstatě hladce a pochvalovaly si ji obě strany, nabere tohle partnerství mnohem větší obrátky. Rian Johnson se Star Wars neskončil - ale ve skutečnosti teprve začal.

Od Kathleen Kennedy totiž dostal de facto bianco šek a vytvoří zbrusu novou Star Wars trilogii, která se bude soustředit na úplně jiné postavy než ty z devítidílné ságy o rodu Skywalkerů. Co přesně nás čeká ale v tuto chvíli známo není. Johnson by měl napsat a natočit minimálně první díl z této série.

Obě strany jsou z nastávající spolupráce nadšené a v jejich tiskových prohlášeních je tolik lásky a nadšení, že si člověk říká, že tohle nakonec skončí velkou hádkou a deziluzí. Zatím je ale všechno zalité sluncem a doufejme, že to tak i zůstane. Rian Johnson má skvělé filmové skóre. Každý z jeho dosavadních filmů trefil cíl a spokojení byli jak diváci tak odborná kritika. A tak bude zajímavé sledovat, jak daleko se v galaxii Star Wars vydá a jestli v jeho příbězích zůstane alespoň nějaký náznak Síly, nebo jestli nechá všechny Jedie a Sithy minulosti. Co byste si přáli vy?



2 komentářů:

  1. Bylo by dobré kdyby se nová trilogie točila kolem Darth Ravena

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bych byl pro vetsi obnoveni Jediu. prave schopnosti a sila jediu byl ten feel co nás připoutal k obrazovkam.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.