sobota 11. listopadu 2017

Další sexuální predátor v Hollywoodu! Louis C.K. všechno přiznal

Jeden z nejlepších komiků současnosti Louis C. K. byl obviněn, že si rád a často před ženami leštil bambus. A všechno přiznal!

Louis C. K. byl pěti ženami, z toho čtyři z nich řekly celá svá jména, obviněn že před nimi v soukromí  masturboval.

Celá kauza se provalila 9. listopadu letošního roku, kdy Louis C. K. zrušil premiéru svého nového filmu ,,I Love You,  Daddy," protože vzduchem se začaly šířit informace, že New Yourk Times se chystá k vydání velmi šťavnatého a fakty vyfutrovaného článku. To se také potvrdilo.

Komičky Dana Min Goodman, Abby Schachner, Julia Wolov a Rebecca Corry (páté jméno zveřejněno nebylo) v článku vypráví o tom, jak se při různých příležitostech ocitly se slavným komikem v soukromí a on jim nabídl, že si to před nimi udělá. Komičky to měly za další z jeho vtípků, když se ale Louis C. K. natvrdo pustil do akce, humor je přešel a pokusily se místnost opustit, Louis C. K. je ale nepustil dokud nebyl s leštěním své konzole hotov. Herečky o této situaci nikdy nikomu neřekly, protože Louis měl v té době už mezi komiky velmi silné jméno a měly obavu, že by jim nikdo nevěřil a takové tvrzení by spíš poškodilo je.

A teď to nejlepší - Louis C. K všechna tato obvinění potvrdil, nevytasil se s žádnou polehčující okolností a samozřejmě se omluvil. Poučen z kritické nálože, kterou dostal za svoji omluvu Kevin Spacey, si prostě na hlavu nasypal tunu popela a dokonce přiznal, že v těchto situacích vědomě zneužil svého postavení.

HBO stáhlo z vysílání všechny Louisovi speciály a vyškrtlo ho z připravované show ,,Night of Too Many Stars."

Kdo bude další? A co na to Jan Tleskač?

Související: Sexuální skandály hvězd

1 komentářů:

  1. Vzdyt v jednom kuse mluvi o tom jak si ho nekde honi takze zadny prekvapko :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.