pondělí 9. října 2017

Trailer: Castle Rock - J. J. Abrams zve do hororového městečka Stephena Kinga

Áááá, vy už jste tu byli. Vás si dobře pamatuju. tak si sedněte a poslouchejte, mám pro vás nové příběhy.... Pokud patříte k fanouškům Stephena Kinga, pak víte, že v Castle Rocku byste fakt bydlet nechtěli, protože to městečko přitahuje průšvihy. A tady je další důkaz.

Hulu koketování se Stephenem Kingem vyšlo už při sérii 11.22.63, teď ale přicházejí společně s J. J. Abramsem s mnohem ambicióznějším projektem. A nemohli si to lépe načasovat. V době, kdy To vládne kinům a o Kinga je zvýšený zájem by se mohli s Castle Rockem na této vlně také svézt -  tím spíš, že Abrams je renomovaný tvůrce a producent, jehož díla mají vždy nějakou základní kvalitu. Castle Rock navíc vypadá jako dobrý nápad a bude zajímavé sledovat, jak si pohraje se zcela novými i důvěrně známými motivy.

Seriál bude mít 10 epizod, podle IMDB v nich hlavní roli budou mít zřejmě Melanie Lynskey, která se objeví ve všech deseti dílech a André Holland. V dalších rolích nás čekají Sissy Spacek (která kdysi hrála Carrie a bude hrát Holllandovu matku), Billy Skarsgård (Pennywise, ale tady to má být ,,mladý muž s nezvyklým problém se zákonem"), Jane Levy a Scott Glenn jako šerif Alan Pangborn (objevil se v knihách Nezbytné věci a Temná půle). Do party snad chybí už jen Kathy Bates:-)

Zdroje se nemohou shodnout na to, zda je o kontinuální seriál nebo spíš sérii příběhů/povídek - nejspíš to bude tak, že seriál bude mít jeden zastřešující příběh skrz jednu dvě hlavní postavy postavy, ale v jádru půjde o uzavřené epizody, ve kterých se navíc některé postavy budou opakovat - jako třeba šerif Pangborn. Prostě příběhy z Castle Rocku, kde už roky dochází k boji Dobra se Zlem - přesně v duchu Kingovy tvorby, kde také některé postavy přecházejí z románu do románu.

Premiéra v roce 2018.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.