sobota 23. září 2017

Terminátor 6: Šest věcí, které víme o chystaném pokračování pod vedením Jamese Camerona

James Cameron získá v roce 2019 práva na Terminátora zpátky a je jasné, že udělal zásadní rozhodní - ukáže všem, že to jde udělat dobře - jen zkrátka musíte být James Cameron.

1) Linda Hamilton se vrátí

Nejnovější zpráva praví, že Linda Hamilton se vrátí. Herečka, která si zahrála Sarah Connor, patřila svého času díky této roli mezi jednu z hlavních ženských akčních ikon. A když se mohou vracet do služby stárnoucí mužské akční hvězdy, proč by nemohly ženy? Přesně to je Cameronovým cílem.

2) Arnold Schwarzenegger is back!

Terminátor bez Arnolda není Terminátor, to víme všichni. Arnold tedy nebude chybět. Spekuluje se o tom, že se dozvíme i to, proč má Terminátor zrovna jeho tvář.

3) Děj bude navazovat na Terminátora 2

Cameron se rozhodl ignorovat všechny filmy počínaje třetím. Jede si svoje a děj by měl navazovat na Soudný den. A je tak mimochodem - půjde o první díl nové trilogie.

4) V hlavní roli mladá herečka

Návrat seniorů je fajn, ale přece jen úplně na nich stavět asi nelze. Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger by měli děj doplňovat a hrát v něm důležitou roli, v centru příběhu by ale měla být nová, mladá hrdinka ve věku kolem 18 let.

5) Děj se bude odehrávat v současnosti i budoucnosti

Znovu se budou protínat časové linie a bude tu celá řada nových postav. Příběh vzniká ve writers roomu, do něhož byli přizváni David Goyer (Dark Angel), Charles Eglee s Josh Friedman, který stojí za seriálovým spin-offem The Sarah Connor Chronicles.

6) Režie se chopí Tim Miller

Režisér prvního Deadpoola se nepohodl s Ryanem Reynoldsem, dlouho ale bez práce nezůstal. Jeho výkon udělal na Jamese Camerona dojem a tak bude Miller dalším z režisérů, kteří se pokusí vyrovnat se Cameronovu preciznímu a nestárnoucímu stylu. Snad to tentokrát vyjde, lepší karty už mít šestý (třetí) díl nemohl.

1 komentářů:

  1. Třeba se vrátí Furlong jako John Connor. Je blbost aby se děj zaměřil na Hamiltonovou, která by najednou nechránila syna.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.