středa 26. července 2017

Ant-Man and the Wasp: Michelle Pfeiffer a Laurence Fishburne naskakují do pokračování

A navíc tu máme plakát a pár dalších informací.

Ant-Man byl před dvěma lety hodně milým překvapením a patří rozhodně k mým nejoblíbenějším marvelovkám vůbec. Je to vtipná, svižná, originální a osvěžující rodinná zábava a doufejme, že pokračování Ant Man and the Wasp bude úplně stejné.


Na Comic-Conu k němu Marvel představil nový ,,concept art plakát" a oznámil také dvě nové posily. Michelle Pfeiffer, moje láska z dětství a první herečka, kterou jsem měl vylepenou na zdi (protože Jestřábí žena, Čarodějky z Eastwicku a Batman se vrací) si zahraje Janet Van Dyne, ženu Hanka Pyma (Michael Douglas) a původní Wasp.

Laurence Fishburne si pak střihne Dr. Billa Fostera, který je v komiksech asistentem Hanka Pyma i Tonyho Starka, dostane se ke schopnostem Giant Mana a stane se z něj tzv Goliáš.

Na plakátu zatím není ani jeden z těchto herců, zato tam najdete celou původní sestavu, která se vrátí. Scénář napsali Andrew Barrer a Gabriel Ferrari (Transformers: Poslední rytíř au!) podle námětu Adama McKaye (Sázka na nejistotu - wow!), režie se opět ujme Peyton Reed.

Premiéra 6. července 2018.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.