sobota 17. června 2017

Válka o planetu opic: První reakce ze zahraničí jsou tady! Čeká nás nejlepší blockbuster léta 2017?

Tohle vypadá na jednu z nejsilnějších trilogií, jaké  Hollywood v posledních letech natočil.

První díl byl naprosto skvělý a ještě dlouho bude připomínán v diskusích o tom, zda mají rebooty/remaky slavných film smysl. Druhý díl mě osobně tak nedostal, přesto šlo o nadprůměrný film (u něhož jsem použil podobný titulek), který soudě podle trailerů na Válku jen připravoval půdu pro to, co nás čeká letos.

A podle prvních ohlasů nás čeká mimořádně intenzivní zážitek. Diváci v podstatě potvrzují dojem z vynikajících trailerů.

,,Válka o planetu opic je doslova magická. Opice na koních jedoucí sněhem a ty herecké výkony opic i lidí!"

,,Začnete se hydratovat, budete to potřebovat,"

,,Pokud jste si mysleli, že už po Loganovi v sobě nemáte žádné emoce, tak jste se spletli."

,,Prosím jděte na tenhle film a pak na něj jděte znovu. Odměňme tuhle práci. Ať si Hollywood všimne."

,,Giacchinova hudba je jedna z jeho nejlepších. Harrelson/Zahn jsou národní poklady. A dejte Serkisovi čestného Oscara prosím."

,,Je to oficiální. Válka o planetu opic je úžasná! Hluboká, temná, epická! Zrození+Úsvit+Válka=Jedna z nejlepších trilogií vůbec."

Vypadá to že nás čeká skvělá a dramatická emotivní podívaná, ve které si obě strany sáhnou na dno. Bude se tu mučit, brečet, mstít, nenávidět a kdo ví, jestli tu dojde na nějaké odpuštění. Reeves údajně hodně používá detaily, doslova se prý při filmu ztrácíte v očích postav. A kromě toho nám servíruje i epické scény, takže už teď všichni mluví o tom, že pokud ho ve stejné formě zastihne sólový Batman, měla by to být velká paráda. Tak doufejme, že alespoň v tomto případě se shodneme na obou stranách oceánu, protože snad kromě Wonder Woman k tomu zatím letos nedošlo.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.