pátek 14. dubna 2017

Trailer: The Last Jedi - Poslední z Jediů čeká nový boj

Je to tady, dočkali jsme se a naplno startujeme další rok se Star Wars, který bude hlavně o čekání a pak o sladké odměně na konci - půlnoční premiéře v prosinci 2017.
Anglický název se jmenuje The Last Jedi a vyvolává od začátku spekulace, zda jde o jednotné nebo množné číslo. Český název šalamounsky mlží stejným způsobem - místo aby se jmenoval Poslední Jedi se jmenuje Poslední z Jediů. Zatím. Nezní to moc úderně, ale jinak to nejspíš nešlo. A trailer? Říkat nebudeme nic, užijte si ho se všemi silnými momenty, které v sobě má. Rian Johnson byl zjevně dobrá volba, protože pokud J. J. Abrams přivedl Star Wars k životu, Johnson je podle mne nechá dospět a kráčet vlastní cestou, nikoli jen ve stopách původní trilogie (jakkoli to bylo milé).





2 komentářů:

  1. Johnson mi přijde jako o moc větší nadšenec do toho procesu do kterýho se dostalo, aspoň mám z toho ten dojem, pomáhá tomu i to jak neustále fotil i na podiu.
    Upřímně trailer asi v pohodě, název má asi znamenat transformaci Jediů do něčeho nového.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja musim rict, ze jsem cekal trosku vic. Skoro z toho traileru mam pocit, jak kdyz jde o nepouzite zabery k Epizode VII :D Chtel jsem videt alespon nejakou novou zajimavou planetu ci prostredi. Proste se rozplynout nad krasou tech kulis jako v pripade Rogue One. Kazdopadne Lukova posledni slova zni dost zajimave a vypada to, ze se opravdu bude pracovat s tematem jedi/sith. Uz v Epizode VII mi prislo sympaticke naznaceni, ze by se mohla resit nevyhranenost vuci sile v pripade Kyla (tam to beru temer jako jistotu), ale i Rey a ze by ve vysledku mohli skoncit uplne jinak nez zacali. Ze bychom se treba dockali Gray Jediu? Skoro mi to tak prijde. Prece jen by nakonec vyuzili ty concept arty k epizode VII, kde byla nekolikrat videt postava s dvema svetelnymi meci, jednim cervenym a druhym modrym :) No uprimne jsem dost zvedavy, jak tohle nakonec dopadne, obvzlast proto, ze patrim k tem, jimz se Epizoda VII velmi libila (ne bezvyhradne, ale jakozto otvirak nove trilogie, navnazujici budoucim potencialem a zaroven pocta puvodni trilogii to dle me fungovalo skvele).

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.