sobota 25. března 2017

Trailer: Liga spravedlnosti: Justice League jde do akce

Zack Synder vysílá do bitvy jednu z nejsilnějších komiksových sestav. Kdo vám z téhle pětice nejvíc sedí?

Dostali jsme přesně podle očekávání až po okraj nabušený trailer, ve kterém kromě akce nechybí ani hlášky. Ale celkový dojem není jednoznačný. Do kvality loňských trailerů na Sebevražedný oddíl má daleko. Utlumené barvy pro mne začínají být trochu nuda stejně jako akční scény v opuštěných okrajových částech města a vyprahlých pustinách. Flash a Cyborg mě tu nebaví, obzvlášť Ezra Miller v roli Flashe. Kdo ale naopak v tomhle traileru jasně vládně jsou Gal Gadot jako Wonder Woman a především pořádně nasířený Jason Momoa jako Aquaman s vizáží a chováním rockové hvězdy. Jeho jízda na Batmobilu je jedna velká paráda, škoda že podobných moneyshotů není v traileru víc. Ben Affleck už se zjevně v roli ,,zabydlel" a jestli něco Zack Snyder umí, tak pracovat s Batmanem v akčních scénách.

Za mne celkově spokojenost, ale oslavný chorus nejspíš budeme pět až u traileru na Spider-Man: Homecoming. Doufám.




7 komentářů:

  1. Tak tohle musim videt v kine. :-) Nic proti Avengers (jednicku zboznuju), ale konecne neco temnejsiho a neprebarvickovaneho. Snad bude cely film alespon tak dobry jako trailer. No po poslednich zkusenostech mohu jenom doufat...

    OdpovědětVymazat
  2. dalsi digisracka. flash a cyborg jak z nejaky parodie.

    OdpovědětVymazat
  3. Lukáš Franta: aspoň ten Marvel Fanatismus nemůsíte nechávat znát ve článcích od konkurence je to neprofesionální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle mi tu chybělo. Srovnávání se špičkovými trailery na Sebevražedný oddíl je Marvel fanatismus? Pokud je někdo fanatický, jsou to dost často právě skalní fandové DC, kteří nedokáží připustit, že DC to prostě nemá tak ošéfované jako konkurence, kvalita filmů je u nich značně nevyrovnaná a marketing často dost jalový. Bohužel.... protože většina nás normálních, kterým jde hlavně o dobré a zábavné filmy ať už jsou od jakékoli značky, by si asi přála opak a chtěla vidět úplně že strhující badass řežbu mezi Batmanem a Supermanem a za asistence Lexe Luthora, který by měl Hans Gruber level záporáka.

      Vymazat
    2. Tohle : Za mne celkově spokojenost, ale oslavný chorus nejspíš budeme pět až u traileru na Spider-Man: Homecoming. Doufám.

      Vymazat
  4. no půjdu na to jako fanda, ale nadšenej asi nebudu, jelikož mi toho zelenýho plátna u těch DC filmů příjde až moc. Je znát že to je od Snydera, kterej takhle točí vše

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi si želám, aby to vyšlo. Prajem úspech DC úplne rovnako ako Marvelu, ako fanúšik filmu jednoducho chcem, aby tie filmy boli dobré. Ale tento trailer ma nechal úplne chladným. Až veľká hromada CGI, Flash a Cyborg len do počtu, dokonca aj Batfleck pôsobí dosť znudene (a to ma v BvS bavil) Aquaman a Wonder Woman to zatiaľ držia trailer nad vodou. Hlášky sú okey, ale nič, čo by človeka dostalo do kolien. A o akciu sa asi báť nemusíme, Snyderovi tieto veci išli odjakživa. Ale kvalít traileru na Suicide Squad (bez ohľadu na film samotný), či prvý trailer na BvS (bez ohľadu na film samotný) to nedosahuje ani omylom. Ale nádej zomiera posledná. P.S. zatiaľ som nikde nevidel, že by si to niekto všimol, ale úvodné zábery traileru mi prišli ako dosť veľký ripp-off z Batman Begins, naozaj som v tom sám?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.