čtvrtek 9. března 2017

Thor: Ragnarok - první fotky jsou tady, Chris Hemsworth se ostříhal!

Tak tohle jsme nečekali.

Taika Waititi nezklamal. A dokonce překvapil. Čekal se od něj svěží vítr v Thorově světě a dostaneme ho zřejmě měrou vrchovatou. Na nových fotkách z Thor: Ragnarok a jeho natáčení je patrných hned několik věcí. Za prvé - Chris Hemsworth jako Thor shodil vlasy! To je jako by Iron Man shodil bradku. Nicméně přestože raději bych ho viděl bez plnovousu, nemám s tím větší problém. Dává mu to aerodynamické akční vzezření, takže proč ne.

Další věc - hraje to barvami. A to tak že mocně. Waititi se zjevně rozhodl využít toho, že Thor je jediným víceméně fantasy hrdinou v MCU (v podstatě pohádkovým) a tomu odpovídá pestrá a barvami hrající výprava.

Co je ale pro mne nejzajímavější, to je fakt, že se změnil i design kostýmů a celkové výtvarné pojetí. Pokud Thora trochu víc znáte jako komiks, víte, že v něm občas dochází k nečekanému prolínání s prvky sci-fi. A přesně to se zjevně snaží Waititi dostat do filmu, takže všechno je trošku víc hranatější, jakoby technologičtější. Za mne naprostá spokojenost, už se nemůžu dočkat, až se objeví první trailer.

A abych nezapomněl na úvodní fotce jsou vedle Thora dvě silné ženské postavy třetího dílu - Valkyrie (Tessa Thompson) a Hela (Cate Blanchett).












4 komentářů:

  1. Ten Goldblum zrovna přišel z buzerant parade?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obyvatelé jiné planety se přeci nebudou oblékat stejně jako my. :D

      Vymazat
  2. Já tu Cate vůbec nepoznala...myslela jsem, že je to Cate Beckinsale :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten Thor s krátkými vlasy je neskutečný humus... Jednou je to Viking, tak by měl mít dlouhé vlasy, když Vikingové věřili, že se v nich skrývá jejich síla.. Ale ne, dneska přece musí být všechno *moderní*, tak proč nedok*vit i něco tak základního že? *facepalm* Aspoň že ty fousy mu nechali..Ale měl by je mít delší. Ach jo...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.