pondělí 20. března 2017

Teorie velkého třesku obnovena! Kolika sérií se ještě dočkáme?

Big Bang Theory je nejúspěšnějším seriálem současnosti a nejspíš ještě nějakou dobu bude.


Nejúspěšnější seriál celkově i v klíčových věkových skupinách 18-49 a 25-54 tu s námi bude na CBS i v letech 2018 a 2019, protože právě byly podepsány smlouvy na další dvě série.

Teorie velkého třesku letos slaví 10 let. Poprvé se objevila v roce 2007 a od sezóny 2010-2011 je bez přerušení nejsledovanějším seriálem na amerických volně šiřitelných televizích. Letos nasbíral tento sitcom v průměru 19,40 milionů diváků na epizodu a z toho 14 milionů přímo během vysílání. Show je tedy pro ně absolutní prioritou, kterou si nenechají ujít.

Tři největší hvězdy Teorie velkého třesku Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco berou od osmé série, před jejímž startem probíhala velmi tvrdá vyjednávání, minimálně milion dolarů za epizodu (celkem 72 epizod). K tomu navíc podle všeho získali i celou řadu dalších bonusů a jejich podíl na seriálu se zvedl z 0,25 na víc než procento. Kunal Nayyar a Simon Helberg (Raj a Howard) si pak vyjednali společnými silami 750 000 za epizodu.

To si přečti: TOP 8: Nejzábavnější postavy, které se prohánějí na obrazovce

Smlouvu na další dvě série podepsaly podle nejnovějších informací od deadline.com už i všechny hlavní hvězdy. Naposledy, v roce 2014, vyjednávání probíhala do poslední chvíle před natáčením, takže tentokrát šlo všechno hladce. Kolik dostanou Parsons a spol za podpis oznámeno nebylo.

Své smlouvy zatím ještě vyjednávají herečky Melissa Rauch a Mayim Bialik, které do seriálu naskočily až ve 3. sérii, od 4. jsou pravidelnými účinkujícími a braly kolem 175 000 dolarů za epizodu. Vzhledem k jejich popularitě a faktu, že Mayim Bialik už byla za svoji roli 4x nominována na EMMY, se mluví o tom, že by jejich nový plat měl být něco nad 500 000 dolarů za epizodu.

Současně nás už brzy čeká spin-off Young Sheldon.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.