čtvrtek 12. ledna 2017

Deadpool 2: Scenáristé promluvili a co s tím má společného Putin?

Nečekané odhalení je na světě.


I když vývoj a výroba Deadpoola 2 neprobíhá zrovna ideálně, protože jeden z klíčových členů týmu režisér Tim Miller před časem dvojku opustil po neshodách s Ryanem Reynoldsem, pořád platí, že natáčení by mělo začít co nevidět.

Nejdůležitějšími osobami jsou v tuto chvíli oba scenáristé ,,real heroes here" Rhett Reese a Paul Wernick, kteří se o přípravách dvojky rozpovídali a přidali i pár věcí k jedničce.

,,Druhý díl bude Deadpoolova sólovka. Bude tam spousta nových postav, ale pořád je to jeho film... Rozhodně budeme točit letos, máme už několik verzí scénáře. Jsme trošku nervózní, protože cítíme, že tentokrát musíme dostát velkým očekáváním, ale současně musíme věřit. A dokud jsme do toho zapálení a nejsme žoldáci, tak si myslím, že to bude cajk."

Všechny samozřejmě nejvíc zajímá Cable 


A ten bude. ,,Už u prvního dílu jsme často řešili, jestli by se neměl objevit, ale řekli jsme si, že napřed musíme divákům představit Deadpoola a jeho svět a potom do něj teprve uvést tyhle postavy."



A co s tím má společného hlava Ruska?


Závěrem se oba scenáristé vyjádřili i k největší záhadě týkající se prvního Deadpoola. Toho nastartovalo naplno až to, že se na internet dostala testovací scéna a ohlas na ni byl ze strany fanoušků tak velký, že Foxové muselo místo vyšetřování, kdo test pustil ven, spustit natáčení. ,,Vždycky jsme si říkali, kdo to mohl pustit ven," řekl Wernick. ,,Tady byli jen čtyři podezřelí - já, Rhett (druhý scenárista), Ryan a Tim (Miller, režisér). Ale teď se objevil nový podezřelý. A my vám ho prozradíme. Je to Putin. To Vladimír Putim nechal uniknout testovací scénu Deadpoola na internet."

Samozřejmě Wernick si dělá srandu a to nejen z Putina, ale i z Donalda Trumpa, který veřejně řekl, že Putin stojí za únikem informací z mailu Hillary Clintonové.

Deadpool 2 by měl dorazit v roce 2018. Natáčet se bude jen s o něco málo větším rozpočtem, režie se ujme David Leitch (John Wick), Ryan Reynolds opět produkuje společně se Simonem Kinbergem a Lauren Shulerovou Donnerovou. Režisér pro souběžně připravovaný třetí díl se hledá. Vše je tedy nastavené, pořád ale zůstává jedna nezodpovězená otázka. Kdo si zahraje Cablea?

2 komentářů:

  1. Já bych teda řekl, že si nedělali srandu ani tak z Putina a Trumpa, ale spíš z amerických zpravodajských služeb, podle kterých mohou za všechno imaginární Putinovi hackeři, aniž by to nějak dokazovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybys věděl něco o tajných službách, tak víš, že nemůžou říct vše a hlavně nic konkrétně, mohlo by dojít ke kompromitaci zdrojů, ať jsou jakékoliv. A netahej na filmový web tyhle sra*ky, nejsi na novinkách.

      Jsem zvědavý na to, kdo bude hrát Cable...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.