neděle 25. prosince 2016

Trailer: Vetřelec: Covenant - eRková upoutávka

Koukejte, co nám nadělil Ježíšek! A klube se to z páteře!


A je to tady. Masírka prostřednictvím fotek zveřejněných v posledních dnech vyústila v dlouho očekávaný teaser trailer. Scott se v něm mnohem víc než v Prometheovi odkazuje ke svému prvnímu Vetřelci a v tom je síla i slabina současně.

Spokojeni? Těšíte se?

6 komentářů:

  1. Nadhera, natesenost obrovska. Miluji Alien sagu, Promethea zboznuji, protoze rozvinul a ukazal zacatek tady toho vseho. Covenant musim videt, takze u me jeden z nejocekavanejsich filmu na pristi rok.

    OdpovědětVymazat
  2. ja se těšim ale to asi na cokoliv s vetřelcem, nevím co si o tom traileru myslet, raději bych vetřelce od neilla blomkampa

    OdpovědětVymazat
  3. Strašne idiotské piesne používajú v poslednej dobe (myslím ten ženský hlas, neviem čo je to za speváčku).

    OdpovědětVymazat
  4. Moc som sa tešil na trailer. Po videní mám pocit, či už nieje Scott na toto "too old", príde mi, ako keby sa snažil vykrádať sám seba... Tak ale zasa je to len trailer, ktorý dokáže diváka strihom a hudbou poriadne zmiasť... Uvidíme v kine ;)

    OdpovědětVymazat
  5. No to je ten problém, když natočil Promethea, tak si lidi stěžovali, že to má málo atmosféru jako vetřelec. A když natočí film o vetřelci tak zas budou říkat, že je to moc jako původní vetřelec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas recht, podstatne je, ze tam bude konecne "original" alien, ako si ho vsetci pamatame a este aj od Scotta, a nie nejaka zdegenerovana chobotnica.. :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.