čtvrtek 1. prosince 2016

Mumie: Upoutávka na trailer, Tom Cruise v akci a nechybí ani Russell Crowe

Universal na nás už v neděli vyrukuje s plnohodnotnou upoutávkou, teď alespoň ochutnávka.


Nová Mumie se bude odehrávat v současnosti a nastartuje sérii filmů se slavnými (aktualizovanými) monstry, na která Universal vlastní práva - mimo jiné nás tedy čekají Frankensteinova nevěsta, Neviditelný, Vlkodlak a Van Helsing. To jsou ty o kterých zatím víme, že se chystají.

Mumii natočil Alex Kurtzman a scénář napsali Jon  Spaihts (Doctor Strange) a Christopher McQuarrie (Obvyklí podezřelí).  Premiéra 8. června.


4 komentářů:

  1. Ja vam nevim. Sice se na film tesim,ale dost mi nesedi v roli mumie zena. Mam proste zafixovaneho vyborneho Imhotepa v teto roli a s tou zenskou mam proste problem. Sice filmu dam sanci kvuli Cruisovi, ale obavy sou na miste.

    OdpovědětVymazat
  2. Běžící Cruise ok, ale s tou ženou mám problém a ještě víc s tím, jak se jí mění ty oči atd.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. No..já to vidím tak,že tohle zkrátka bude další z řady zbytečných restartů,a snaha svézt se na vlně slavné značky..Série s Brandonem Fraizerem je stále zábavná a fungující,takže pochybuji,že tahle Mumie předchozí sérii překoná.. Navíc si nemyslím,(jak už bylo naznačeno),že tato "dámská" mumie bude údernější či charizmatičtější,než ta předchozí v podání výborného Arnolda Vosloo..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.