čtvrtek 20. října 2016

Trailer: Logan - Wolverine na stará kolena znovu v akci

Drápy ven a jde se na to. Trailer v plné kvalitě je tady!

Hugh Jackman sliboval, že jeho poslední vystoupení v roli Wolverina bude úplně jiné - a jak to tak vypadá, společně s Jamesem Mangoldem slovo dodrží. V traileru k Loganovi zatím není moc stopy po eRkové přístupnosti, což si myslím, že je škoda, jinak se tomu ale nedá upřít působivost a syrovost - a to i díky Hurt od Johnnyho Cashe. Místy to také připomíná klidnější, komornější a civilnější verzi Mad Maxe nebo nedávného Blood Father/Ve jménu krve s Melem Gibsonem. Jako by v Loganovi čas výrazně poskočil a pak se zastavil a bobtnal tak dlouho, než exploduje v záplavu akce a násilí. Vypadá to slibně, snad se Wolverine rozloučí v nejlepší formě.

Trailer je zatím jen v pirátské verzi od člověka trpícího pokročilou formou artrózy v kombinaci s totálním vyčerpáním, takže ne všechno je dobře vidět a možná mi nějaký ten eRkový prvek nebo jiný detail unikl. Více až dorazí plnohodnotná kvalita. AKTUALIZACE - Full kvalita je tu, tak co vy na to?


7 komentářů:

  1. Spíš to možná chtělo aktualizovat a Red Band trailer když vás zajímá jestli to bude mít eRkovou přístupnost...ale je tam jen jedna scéna.

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě - ano ano ano ... a Johnny Cash pecka

    OdpovědětVymazat
  3. Co tam kurva dela Mel Gibson? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zdá sa mi to, alebo sa už Logan pomalšie dokáže vyliečiť zo zranení? Pozná niekto vysvetlenie? Vopred ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mela Gibsona vysvětlit nedokážeme, ale ty jizvy ano. Viz dnešní článek na hlavní straně, který vznikl díky tomuhle dotazu, také díky za inspiraci.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.