čtvrtek 20. října 2016

Strážci Galaxie 2: Analýza traileru - tohle monstrum jste možná přehlédli

Strážci Galaxie nám zatím sice nabídli jen krátký teaser trailer, který se nechlubí zrovna rapidně rychlým střihem (to není kritika, jen konstatování), takže záběrů v něm není moc, přesto je tu pár věcí, kterých jste si možná nevšimli.

Především - scéna s Gamorou, kdy Gamora vyráží do boje. Podle všeho jde o scénu, ke které jsme už viděli koncept a i když to tak nevypadá, chapadlové monstrum je v traileru vidět! Gamora dokonce po jednom chapadle běží. I záběr, ve kterém si StarLord nasazuje helmu je vzhledem k záběru na zem ze stejné scény a odpovídá tak konceptu zveřejněnému Empirem. Nesedí pouze zbraň, kterou Gamora má, Gunn se zřejmě rozhodl, že bodná zbraň bude lepší.

















Další odhalení už tak překvapivá nejsou, z celého traileru ale vyplývá, že Strážci Galaxie se alespoň na čas rozdělí na dvě skupinky. Jedna - Gamora, Drax a StarLord se ocitnou na neznámé planetě a druhá ve složení Yondu, Rocket a Baby Groot budou zřejmě opět v nějaké věznici nebo podobném zařízení.

Kdy se k týmu přidá Nebula, to v tuto chvíli zřejmé není, ale na jejím vztahu s nevlastní sestrou Gamorou by měla část druhého dílu výrazně stát. Nebula je v teaseru vidět v situaci, kdy je podle všeho v pozici zajatce a i podle pozadí se zdá, že by to mohlo být v podobném prostředí, jako jsou Yondu a Rocket, takže je dost možné, že spolu tyto záběry souvisí a Yondu s mývalem a Grootem budou Nebulu zachraňovat.



A zbývá poslední otázka - je ve filmu Kurt Russell jako Ego - živoucí planeta? Vzhledem k tomu, že nikdo v tuto chvíli neví, jakou podobu James Gunn Egu dal, těžko soudit na jistotu, ale ta planeta, po které kráčí trojice StarLord, Drax a Gamora je nám podezřelá. Je zjevné, že je speciálně designovaná a vůbec bychom se nedivili, kdyby právě tohle byl Ego - StarLordův otec a planeta v jednom. Ale kdo ví.


I tahle scéna je zřejmě ze stejné planety


Nějaké teorie, tipy a postřehy?

A mimochodem, všimli jste si, že baby Groot je oblečený?

5 věcí, které jsme se dověděli o Strážcích Galaxie 2 na Comic-Conu



Ukázka: Rocket Racoon a Groot v animovaném seriálu?



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.