pondělí 26. září 2016

Assassin´s Creed: Nové fotky z natáčení i z filmu

Teprve v prosinci budeme moci definitivně říct, jaký byl rok 2016 pro filmové verze slavných počítačových her. Jejich barvy bude hájit Michael Fassbender v Assassin´s Creed. A to chcete vidět.

Na můj vkus by sice mohl o sobě Assassin´s Creed dávat vědět víc, kampaň mi nepřijde úplně silná, na druhou stranu značka je to silná a trailer přesvědčil, takže všichni, kteří jsou kandidáty na návštěvu kina (to znamená fanoušci hry a mladí diváci především mužského pohlaví) už jsou nejspíš dávno přesvědčeni o tom, že tohle chce velké plátno. A tak pár nových fotek nic zásadního nezmění, ale rozhodně potěší. Když už nevyjde tohle, tak pak už jsou filmy podle her nejspíš opravdu zakleté.

Assassin´s Creed dorazí do českých kin 29.12. 2016.


























1 komentářů:

  1. Trošku mě děsí fakt, že jak režisér tak Fassbeder řekli, že se úmyslně vyhnuli hraní hry. Jak můžu dělat film podle něčeho, co jsem nikdy neviděl? To je jako bych sednul do auta s tím, že jsem schválně nechodil do autoškoly. Druhou věcí je, že oproti hrám, které jsou v podstatě celé v animu a tedy v minulosti, se má podstatná část filmu odehrávat v realitě, navzdory trailerům, které naznačují opačné, ale asi k tomu mají důvod. Na druhou stranu s tím nemá nic společného ten prznitel Boll ož by mohlo být bráno jako jednoznačná známka kvality. Nechám se překvapit.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.