středa 31. srpna 2016

Arrow 5: Nové obrázky a na nich nový padouch Prometheus

Už za měsíc nás čeká premiéra páté řady a čekají nás v ní novinky i návrat ke kořenům.

Arrow sice pořád patří k tahounům DC universa na televizních obrazovkách, ale část fanoušků není s posledními sériemi úplně spokojená, takže tvůrci slibují návrat ke kořenům a k tvrdší, temnější a od magie oproštěné podobě. Jak moc tyto sliby naplní uvidíme už 5. října, kdy pátá série odstartuje.

Čeká nás v ní pár novinek. Jednou z nich je Dolph Lundgren, který se objeví v nových flashbacích jako hlava ruské mafie.

Vrátit by se měl David Nykl jako Oliverův přítel Anatoly Knyazev. A dočkáme se také nového záporáka stvořeného přímo pro seriál jménem Prometheus (jméno je to jediné, co má společného s tímto Prometheem). A měl by zatápět nejen Arrowovi ale i jeho protivníkům.

Samotného Arrowa čeká nová životní situace. Už sice nemusí brát takový ohled na své blízké, ale jako politik se bude snažit vybalancovat své politické usilování o lepší život ve Star City se svým superhrdinským bojem proti zločinu. Ocitne se tak tváří v tvář padouchům nejen ve svém tajném životě, ale zjevně i v tom veřejném v roli solidně oblečeného politika.

A snad se dočkáme i vysvětlení některých starších flashbacků, které už některým připadly příliš odtržené od hlavního příběhu.














1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.