neděle 24. července 2016

První trailer: Kong: Ostrov lebek - Tom Hiddleston a Brie Larson vs největší King Kong všech dob

Na papíře to znělo trochu jako vývar, ale vypadá to, že ve finále by nás mohla čekat dobrá zábava.

Legendary a Warner Bros vypustili do světa první upoutávku na volné pokračování King Konga s název Kong: Ostrov lebek a zdá se, že by to v klidu mohlo strčit do kapsy místy poněkud nablblou Jacksonovu verzi King Konga.

V Kong: Ostrov lebek se ocitneme v 70. letech, kdy se skupina vědců vydává na ostrov hledat vzácné sérum a setká se přitom nejen s dosud největším  King Konge, jakého kinematografie poznala. Je to samozřejmě i proto, aby se pak King Kong mohl stát vyrovnaným soupeřem Godzilly.

V hlavních rolích nás čekají Tom Hiddleston a Brie Larson, chybět ale nebudou ani Samuel L. Jackson, John Goodman a další.

Režii dostal na starost Jordan Vogt-Roberts, který zatím nemá s blockbustery v podstatě žádnou zkušenost, materiál v traileru ale vypadá víc než slibně.

Premiéra 10. března 2017.




3 komentářů:

  1. No do pr...! Masaker!

    OdpovědětVymazat
  2. Cital som na nete spekulacie ze Kong je stale dost maly proti Zille, no pokial sa to odohrava v 1970 a svojim sposobom tam vtedy radiacia robila svoje (snaha znicit zillu nukami)... tak si myslim ze do toho duelu 2020 opicka este "trochu" porastie... urcite to maju borci vymyslene!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.