úterý 12. července 2016

Javier Bardem jako Frankenstein? Monstersvět Universalu musíme začít brát vážně

Vypadalo to jako chabý pokus napodobit Marvel, jenže teď to nabírá vážné kontury. Tohle je zatraceně silná sestava.

Universal právě oznámil, že Javier Bardem se v jeho ,,Mosterverse" objeví jako Frankenstein - resp. jako monstrum stvořené doktorem Frankensteinem. Při pohledu na foto z Tahle země není pro starý člověk snadno pochopí, proč si ho Universal vybral. Samo o sobě sice zajímavá zpráva, ale teprve v kontextu vynikne naplno.

A tím kontextem jsou další jména pro další monster-filmy. Jak už víme, Tom Cruise bude bojovat s Mumií (fotky jsme přinesli zde). Russell Crowe bude hrát v nové verzi Doktory Jekylla. Johnny Depp si střihne Neviditelného muže. A pokud všechno dopadne podle plánu, tak Dwayne Jones je podle všech dostupných informací hlavním kandidátem (dosud nepotvrzeným) na Vlkodlaka.

Bardem by si měl přitom svůj debut jako Frankensteinovo dílo odbýt v jiném filmu této série a teprve potom se objevit ve vlastní sólovce. Znamená to tedy, že by se ještě na poslední chvíli mohl objevit na place nové verze Mumie?

Tu točí Alex Kurtzman a do kin by se měla dostat 8. června 2017, čímž oficiálně nakopne celý Monstersvět směrem k divákům. Jak budeme spokojení je otázka, ale nikdo nemůže říct, že by to Universal podcenil. S takovouhle armádou jmen (která pravda mají své nejlepší roky z větší části za sebou, ale pořád jsou to divácky atraktivní legendy) by tenhle plán mohl vyjít.

Nejslavnější podoba Frankensteinova monstra



4 komentářů:

  1. Arnold by byl lepší Frankenstein :)

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě se spekuluje o Angelině jako Frankensteinově nevěstě.

    OdpovědětVymazat
  3. Cruise,Johnson,Crowe,Bardem maj to nejlepsi za sebou?Tak to aha.Co tam hulite?Ja to chci taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam psáno z větší části a pokud podle vás Crowe, Depp a Cruise to nejlepší nemají za sebou, tak chceme ty drogy, co máte vy. Crowe měl vrchol po Gladiátorovi, Depp během Pirátů z Karibiku, Cruise se sice pořád drží, ale svůj vrchol měl v osmdesátých letech po TOP GUNU, kdy byl naprostou modlou. Jediný Johnson ještě pořád nejspíš nedosáhl svého peaku (nebo ho právě prožívá), všichni ostatní už období největší slávy mají za sebou. To neznamená, že to jsou loseři, ale vrchol už prostě zažili.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.