pondělí 20. června 2016

Trailer: Westworld - HBO představuje další ze svých seriálů, tentokrát z dílny Jonathana Nolana a J. J. Abramse

Vítejte ve světě, kde androidi a kovbojové jedno jsou.

HBO vypustilo do světa upoutávku na svůj desetidílný seriál Westworld, který je inspirován dnes už klasickým sci-fi thrillerem, který napsal a režíroval Michael Crichton, tvůrce Jurského parku.

Seriál neměl úplně jednoduchý vznik, jde o možná nejambicióznější projekt HBO vůbec a v mnoha ohledech představuje risk. Doba, kdy by westerny byly automaticky diváckým hitem je už dávno pryč a poslední mix sci-fi a westernu Kovbojové a vetřelci nedopadl v kinech zrovna dobře.

Divácky ohlas by tak měla posichrovat celá plejáda známých jmen. V seriálu se objeví Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth a Clifton Collins, Jr.

Kromě toho za seriálem stojí nejmocnější jména současného šoubyznysu - vznikl v Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions a Kilter Films ve spolupráci s televizní divizí Warner Bros. Scénář napsal a režíruje Jonathan Nolan a jako executive producer nad ním mimo jiné dohlíží J.J. Abrams.

Těšíte se nebo vás tohle téma nezajímá?

1 komentářů:

  1. Tak priznam se, ze nevím která páčka ... ale sanci tomu urcite dám :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.