čtvrtek 23. června 2016

Star Wars: Rogue One - Kdo je kdo? Přehled všech hlavních postav

Entertainment Weekly přinesl ke Star Wars: Rogue One obsáhlý materiál - a obálkou to jen začalo. Díky tomuto magazínu teď víme, jak se jednotlivé postavy jmenují a co jsou zač.


Jyn Erso (Felicity Jones)




Moc o ní nevíme, ale misí (ukrandutím plánů Hvězdy smrti) by měla odčinit své dřívější prohřešky.

Captain Cassian Andor (Diego Luna)





Zkušený rebel, který dodržuje pravidla (takže opak Jyn Erso). Z toho bude samozřejmě pramenit řada konfliktů a vyhrocených situací, ale dá se čekat, že nakonec si k sobě najdou cestu.

Chirrut Imwe (Donnie Yen)



Poněkud záhadná postava. Není to Jedi, ale v mnohém se jim podobá a vyznává podobný životní styl. Přestože zřejmě nepoužívá Sílu, s pomocí spirituálních schopností se mu podařilo stát se skvělým bojovníkem i navzdory své slepotě. Takže možná v něm kousek Síly je, ale ne dost na to, aby z něj byl Jedi.

Baze Malbus (Jiang Wen)



Opak Chirruta. Upřednostňuje zbraně a čím těžší a mocnější, tím lepší. To mu ale nebrání v tom, aby s Chirrutem tvořil silnou dvojku a pomáhal mu za všech okolností.

Bodhi Rook (Riz Amed)



Horkokrevný pilot skupiny.

K-2SO (Alan Tudyk)



Opak C-3PO. Alespoň tak ho charakterizuje režisér Gareth Edwards. Takže nečekejte žádné roztomile přátelské chování. Měli bychom čekat spíš takového Chewbaccu v droidím těle s tím, že K-2SO se rovněž snaží odčinit své dřívější chyby.

Galen Erso (Mads Mikkelsen)



Otec hlavní hrdinky Jyn. Jejich vztah ale rozhodně není v pořádku. Vzájemně se odcizili, přesný důvod ale neznáme. A nemáme ani oficiální foto Galena, proto ta náhrada.  Měl by být něco jako galaktickou verzí J. R. Oppenheimera, z čehož se dá vydedukovat, že to byl zřejmě on, kdo navrhl Hvězdu smrti - a později toho litoval.

Velitel Orson Krennic (Ben Mendelsohn)



Ambiciózní velitel Impéria, který chce udělat kariéru. To ho činí nebezpečným nejen pro jeho nepřátele, ale i pro jeho kolegy.


Saw Gerrera (Forest Whitaker)



Postava, kterou dobře znají fanoušci z animovaných Clone Wars. Konkrétně v epizodě z roku 2012 "A War on Two Fronts” a v několika dalších. Extrémní a drsný válečný veterán, který kdysi bojoval se svojí sestrou po boku mladého Anakina, byl v animovaném seriálu ale v mladší verzi. A rozhodně to není typ, kterému by jeho kolegové plně důvěřovali. Je schopný pro dobrou věc udělat i věci, které jsou v očích jiných nepřijatelné. Spolupracuje s Rebely, ale není jedním z nich.

Související: Rogue One: Darth Vader se vrátí


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.