středa 20. dubna 2016

Trailer č. 2: Warcraft - válka začíná, zelené hordy se valí na nás!

Legendary Pictures a Universal vydali nový trailer k očekávané adaptaci herní legendy.

Vypadá to pořád stejně. Pestrobarevné počítačové omalovánky s pár živými lidmi, aby se neřeklo. Osobně mi to v tomto případě nevadí, mám rád fantasy a zvykl jsem si už u Hobita, že bych z toho šel do kolen, to se ale také říci nedá. Přece jen hmatatelná reálnost světa tak, jak jsme ji kdysi dávno ochutnali v barbarovi Conanovi a o něco méně později v Pánu prstenů mi chybí. Ale jelikož nejsem fanoušek Warcraftu, půjdu na to prostě jako na fantasy řežbu. Otázkou je, co na to fandové. Podrží svůj film stejně jako v prvním týdnu fanoušci DC Batmana se Supermanem? Nebo zlomí nad touhle válkou meč už v rozjezdu?



6 komentářů:

  1. Marketing filmu nic moc. Předchozí kratší spot byl podle mě zatím špica, tady ta hudba tomu prostě podráží nohy. Jinak co se týče té barevnosti, ta k Warcraftu patří a ať si říká kdo chce co chce, temná atmosféra nespočívá jen v barvách. Stále čekám, že nás zaujme příběh -> napínavá vyhrocená situace, ve které hlavní hrdinové, kteří nám snad přirostou k srdci dělají vše pro to, aby předešli katastrofickým následkům. Podle toho jak dlouho se film připravoval, kdo se na jeho přípravě účastnil by to mělo být dobré. Ruku do ohně za to však dávat nebudu. Jinak myslím, že fandové do kina dorazí ačkoli teď třeba remcají, že čekali něco jiného. A jestli že se ten film podaří, špatná reklamní kampaň vadit nebude, protože se film rozšíří skrze šuškandu.

    OdpovědětVymazat
  2. Humani jsou strašně malý, ale když zkousnu tenhle fakt tak to vypadá dobře. Orkové se jim fakt povedli (nepočítaje Gul'Dana, ten mi přijde moc hubenej :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Podla mna to bude mat navstevnost jak dve prasata a je uz fuk ci je to natocene dobre alebo uplne zle. Film o warcrafte chceli fans uz roky, wow je strasne znama a silna znacka a uplne prvy film bude drhnut zas nejaky ten rekord.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jelikož na vše dohlíží Blizzard, tak tomu vcelku veřím a osobně nemám problém s muzikou ani u jednoho z trailerů a hlavně, kdyby si Blizzard myslel, že je to přes čáru, tak to do světa nevypustí. Jinak musím pochváliz i zábery z nějaké té vetší bitvy, kde ukázali, že to nebude jen o naběhnutí dvou armád do sebe a pak neskutečná hromada bojujících těl mezi sebou :-D

    OdpovědětVymazat
  5. souhlas s Martin King !!!! mozna ty prasata 3 ;-) wow jsem hral pres 8 let ... tesim se jak malej, trailery jsou cim dal lepsi, naopak me se ta hudba libila... 100 lidi, 100 chuti, nikdy se nelze zavdecit vsem ... at uz je to tady !!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jo a stejne si myslim, ze vsem haterum spadnou huby az to uvidí ... ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.