čtvrtek 28. dubna 2016

Alicia Vikander je nová Lara Croft! Tomb Raider se vrací!

Zapomeňte na Daisy Ridley. Jedna z nejtalentovanějších hereček současnosti se vydá skákat přes překážky a likvidovat padouchy.

I když Daisy Ridley by se mi jako Tomb Raider líbila asi o něco víc, tohle je téměř stejně excelentní volba. Hollywood Reporter přinesl informaci, že Laru Croft po Angelině Jolie přebere Alicia Vikander. A jakkoli jsem byl jeden z prvních, kdo hned po premiéře Star Wars psal, že Daisy by se na tuhle roli hodila, bylo jasné, že šance je malá, protože Daisy je zaneprázdněná natáčením jedné malé trilogie.

Alicia Vikander naopak se svým talentem zatím na roli, která by ji finančně zabezpečila, čekala. Umělecké uznání už v podobě Oscara má, teď je potřeba vydělat na hypotéku a Tomb Raider je výborná příležitost.

Film by měl natočit norský režisér Roar Uthaug, který na sebe upozornil dramatem Vlna, scénář napsala Geneva Robertson-Dworet (Transformers 5).

Tomb Raider letos slaví přesně dvacet let od vydání první hry, která patří k největším herním legendám vůbec a byly podle ní natočeny dva filmy. Jak se těšíte na třetí a jste spokojení s volbou hlavní představitelky?

6 komentářů:

  1. Pro me je to skvela zprava. I Daisy by se mi libila. Ale myslim, ze nejdulezitejsi je, aby byl dobrej scenar. Hollywood jeste moc dobre nezvlada tocit hry. Ale snad se podari v podobe Assassins Creed nebo Last of Us. Samozrejme doufam, ze se zadari i u Lary.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jako tak, hrudník se bude stejně muset vycpat. :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak a teď tu britku prosím. Prostě Laru musí hrát nějaká britka, pak to může dopadnout jak s Angelinou

    OdpovědětVymazat
  4. jak ta plošina může hrát laru dyt to není ani možný!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.