středa 16. března 2016

Star Wars VIII: Opravdu divné fotky z natáčení v Dubrovníku, vypadá to jako ples v opeře

Rian Johnson už natáčí osmé Star Wars a tak tu máme první fotky z placu. Pochází ze scény, kdy se natáčel zřejmě nějaký výbuch dopravního prostředku, mnohem zajímavější je ale to, jak vypadají všechny postavy.
10 zaručených spoilerů, které v Síla se probouzí neuvidíte, protože si je někdo vymyslel

Když jsem tyhle fotky viděl včera poprvé, musel jsem to trochu rozdýchávat, protože takhle si určitě Star Wars nepředstavuji. Něco mezi plesem v opeře, Interview s Upírem a Matrixem? WTF? Jenže když si zavzpomínáme na Return of the Jedi a to, co měl Luke na sobě, člověku to připomene, že původní filmy trilogie měly každý svoji atmosféru. A i když na fotkách to možná nevypadá zcela úchvatně, musím říct, že originalita je to, co právě teď Star Wars potřebují stejně jako v Síla se probouzí potřebovaly respekt a úctu k původním filmům. A pořád lepší než přeplácanost Lucasovy prequelové trilogie, která vypadala místy jak pokračování Kleopatry.

Star Wars: Episode VIII - natáčení začalo, podívejte se na první video! Jaké nové herce můžeme čekat?

Star Wars VIII - zapomeňte, premiéra odsunuta!














2 komentářů:

  1. Tak on to nějaký "ples v opeře" být může.. Trocha politikaření bude jistě třeba, třeba díky nějakým podobným "společenským událostem" pochopíme proč se republika vůbec neangažuje, jaká je situace v celé galaxii apod. .. Kostýmy trochu excentrický, ale jak píšete, po epizodách I-III to vypadá jak venkovský ples.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá to hrozně ale až to natočí pak tam udělají animaci.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.