pátek 18. března 2016

Iron Fist: Kdo ho bude hrát a co všechno ještě víme?

Už před pár dny se objevila zpráva o tom, že Marvel našel svého Iron Fista. Teď je to oficiální.

Iron Fista si zahraje Finn Jones. Fanoušci Hry o trůny ho znají jako Lorase Tyrella, což je dosud také jeho největší a nejvýraznější role. Marvel je z něj nadšený a jak tvrdí showrunner celého chystaného Iron Fista Scott Buck: ,,Jakmile jsem ho viděl, věděl jsem, že je to náš Danny."



Danny Rand aka Iron Fist se poprvé objevil v komiksech Marvelu v roce 1974 jako reakce na stoupající zájem čtenářů a diváků o kung-fu filmy z Hong Kongu. Danny Rand je syn bohatých rodičů, kteří jsou zabiti jejich přítelem a současně zrádcem Haroldem Meachumem. Danny je pak coby malý kluk ponechán osudu uprostřed Tibetu, tam se ho ale naštěstí ujmou obyvatelé ztraceného města K’un-L’un, kteří ho vychovají a udělají z něj mistra bojových umění a buddhistických mystických technik. Danny se pak vrací do New Yorku a jako Iron Fist se mstí za své rodiče a bojuje proti zločinu.






,,Finn má v sobě skvělou kombinaci zranitelnosti a sebejistoty a to z něj dělá pro postavu, která hledá své místo ve světě, skvělou volbu. Teď, když máme našeho Dannyho Randa, máme současně kompletní sestavu pro Defenders a těšíme se na to, jak divákům ukážeme zatím neprobádaná zákoutí světa Marvelu."

Defenders jsou kompletní

Luke Cage, Iron Fist, Daredevil a Jessica Jones



Danny Rand by se měl poprvé objevit už v televizní Netflix sérii Luke Cage, která dorazí na podzim. Není divu, protože v komiksech jsou s Cagem nejlepší kamarádi, jejich série se jmenovala Power Man and Iron Fist a jejich tým Heroes for Hire (a vznikla, aby obě postavy zachránila před zrušením, protože jejich sólovky neměly dost čtenářů). Na stránkách komiksu byl Iron Fist také protagonistou vůbec jedné z prvních ,,mezi-rasových" romancí, protože se dal dohromady s Misty Knight. Ta by se také měla objevit v chystané sérii Luke Cage. Ta dorazí na Netflix už 30. září 2016, Iron Fist zatím svoji premiéru na Netflixu nezná.













1 komentářů:

  1. jo jo, taky jsem si hned řekl, že vypadá přesně jako Iron Fist

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.