pátek 26. února 2016

Trailer: Precious Cargo - Bruce Willis si odskočil do dalšího průšvihu?

Hvězda Smrtonosné pasti, Šestého smyslu, Armageddonu, Posledního skauta a Loopera se snaží za každou cenu dohnat Stevena Seagala, Dolpha Lundgrena a Jeana-Clauda Van Damma. Aneb - Bruce nám jaksi lundgrenovatí.


Nevím jestli existuje rozhovor, kde by měl někdo koule zeptat se Bruce Willise na to, proč v poslední době začal brát role ve filmech, které podle všech dostupných ukazatelů prostě nemůžou dopadnout dobře. Jinými slovy... proč začal točit sračky? Možná má tolik fanoušků, že producentům se vyplatí mu zaplatit opravdu hodně peněz a pro něj jsou to tak zajímavé obnosy, že se mu vyplatí si v daném filmu bez většího zaujetí zahrát. Zkrátka a dobře, jde o byznys.

A nebo je to možná tak, že Willisovi nechodí dostatek dobrých scénářů a než by se doma nudil, tak si raději něco málo přivydělá a zahraje si, protože ho hraní baví.

A nebo jde o biologické hodiny, které před časem začaly tikat i mnoha dalším hercům jako třeba Robertu De Nirovi. Prostě dokud to jde, chtějí toho natočit a zkusit co nejvíc. Své už si dokázali, takže nad vším mají zdravý nadhled.

Opravdu nevím.

Jisté je, že po perlách ExtractionVice a Fire With Fire přichází direct to video lahůdka Precious Cargo, kde si Bruce zahraje záporáka - zlého mocného gangstera a zloděje. Hlavní roli hodného zloděje dostal Mark-Paul Gosselaar a film je režijním debutem Maxe Adamse (který napsal scénář k Extraction).  A moc bych si přál, aby aspoň scénář byl něčím osvěžující, protože trailer nám servíruje zjevně rutinní záležitost s pár chabě natočenými akčními scénami, na které nebylo moc peněz.



3 komentářů:

  1. Měl jsem Bruce rád, opravdu měl. Ale, když to teď vezmu upřímně. Pokud nepočítám Expandables tak poslední film na, který jsem se s ním těšil byl Looper. A to už jsou 4 roky zpět. Dnes, pro mě za mě, ať se klidně utopí v béčkové stoce. Za to co provedl Smrtonosné pasti si zaslouží točit sračky do konce kariéry.

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdo s ním nechce pracovat, protože to je prý blbec. Kevin Smith několikrát říkal, že pracovat s Willisem byla "nervy drásající událost." A co jsem se tak díval tak není jediný, kdo si na Willise stěžoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj Stallone vravel, ze chcel za nejake dlhsie cameo moc penazi ... asi na tom nieco bude ...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.