pátek 12. února 2016

Trailer: Kořeny - legendární seriál se vrátí v nové epické verzi s hvězdným obsazením

Brada dolů, oči ven. Přiznávám se, vůbec jsem neměl tušení, že tohle vzniká a kdo všechno v tom má hrát. O to milejší překvapení to ale je. Checkujte trailer.

Legendární seriál Kořeny svého času (a je to už neuvěřitelných 40 let) pomáhal v USA otevřít diskusi o postavení afro-americké menšiny a dodnes patří k těm nejzásadnějším televizním seriálům vůbec. Když běžel svého času v České republice, tak mě minul (nejspíš jsem v té době chodil už do hospody) a už vím, jak tohle svoje manko doženu. Podívám se na novou verzi.

Ta by měla dorazit na obrazovky 30. května a během čtyř po sobě jdoucích dnů bychom měli dostat příběh Kunta Kinteho a jeho rodiny naservírovaný v celkem osmi hodinách. V režii takových jmen jako jsou Phillip Noyce, Mario Van Peebles, Thomas Carter a Bruce Beresford a s naprosto hvězdným obsazením: Forest Whitaker, Anna Paquin, Laurence Fishburne, Jonathan Rhys Meyers, James Purefoy a Malachi Kirby jako Kunta Kinte.

Trailer sám o sobě sice není nijak výjimečný, ale všechno, co Kořeny mohou nabídnout dokáže prodat. Silný epický příběh plný osudových momentů, které nám pomohou lépe pochopit, co je navždy otisknuto v paměti afro-americké komunity v USA a proč tak citlivě reaguje třeba na oscarové nominace.


3 komentářů:

  1. já si pamatuji už jen na kohouta :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo Kunta Kinte! Na to jsem čučela jako malá:-) Těším se.

    OdpovědětVymazat
  3. Zoufale ten seriál sháním v cz dabingu, jestli někdo má rád zaplatím ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.