pátek 22. ledna 2016

Avatar 2 na Vánoce 2017 do kin nedorazí a nikdo neví, kdy bude hotový

Hýbe se nám to hýbe, na všech filmových frontách. A pokud někdo čekal na vánoční souboj osmých Star Wars a druhého Avatara, nedočká se.

Avatar 2 byl původně plánovaný na Vánoce 2017, takže když dorazila zpráva, že na Vánoce 2017 byla posunuta premiéra Star Wars VIII, někteří se začali těšit na ultimátní filmový souboj. Jenže Disney nejsou úplně padlí na hlavu a nešli by do něčeho, kde by mohli padnout k zemi bradou vzhůru. Vánoce 2017 a všechny vánoční peníze z hraček a merchandisingu budou patřit jen jim, protože Avatar 2 se Vánoc 2017 nedočká.

A popravdě řečeno, nikdo neví, kdy vlastně do kin dorazí. Měli jsme se ho dočkat už v roce 2014 i 2015, ale jak řekl sám James Cameron, až bude celá trilogie hotová, tak ji s ročním odstupem vypustí do kin. A hotová zatím není a 20th Century Fox samozřejmě na Camerona netlačí a čekají.

Vzhledem k tomu, že Avatara Cameron poprvé ohlásil v roce 1996 a dočkali jsme se v roce 2009, tak stát se může všechno. Tím spíš, že točí tři filmy a jakkoli se to nezdá, už teď čekáme zase šest let (letí to strašně). Takže dalších 7 uteče jako voda.

Jediné, co se zatím ví o Avatarovi 2 je, že by se měl odehrávat hodně i pod vodou a že si  vněm znovu zahrají Zoe Saldana, Sam Worthington a možná i Sigourney Weaver.

Avatar: Sigourney Weaver se vrátí ve všech třech pokračováních. Ovšem jako jiná postava

5 komentářů:

  1. Kdyby se točil jen jeden díl, tak by se to aspon možná do toho konce roku 2018 stihlo. Ale pokud opravdu budou další tři díly, tak nevěřím ani tomu roku 2018. Postprodukce bude určitě vetší jak u prvního dílu. Jakmile to bude hotové, je jasné, že to bude zase velké. Bude to trvat asi ještě pár let. Cameron si to prostě dělá po svém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak postprodukce bude moc být v tom ročním rozmezí,ale natáčet se bude najednou

      Vymazat
  2. Jen taková menší chyba, ty Star Wars co jsou v kinech, nejsou díl VIII, s hlavní linií filmu to nemá nic společného, to by mě zajímalo jaký blbec toto psal

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.