pátek 4. prosince 2015

Hra o trůny 6: Teaser trailer je přehlídkou smrti a přidává jeden šťouchanec čtenářům

Už to potáhneme společně s HBO a tímto seriálem šest let, to už je dost dlouho a je třeba si připomenout pár základních faktů. Uvidíte sami a navíc tvůrci přidali i jedno pošťouchnutí k přechytralým čtenářům celé série.

HBO ví, že jim zobeme z ruky a tak to s novým materiálem v tomto teaseru opravdu nepřehnali. Do šesté řady jim zatím stačí s klidem připomenout, kdo všechno to zatím v Západozemí nepěkně schytal a zdůraznit, že velké věci se teprve dít budou a všechny překvapí. A samozřejmě, nechybí tu ani sníh. Jon Sníh. Anoncován je také návrat Brana, poprvé tu slyšíme Maxe Von Sydowa jako Tříokého havrana a v závěru od Brana zazní věta: ,,They have no idea what’s going to happen.” Poprvé se totiž dostáváme do situace, kdy se všichni ti, kteří machrovali, že už knihu četli, ocitnou ve stejné situaci, jako ti, kteří se ,,jen" dívali. Seriál předběhl knihu a všichni společně ruku v ruce vstoupíme do temného světa, kde vládne zima a nevědění.

4 komentářů:

  1. Jj seriál doběhl knížky a jako čtenář jsem zvědavej co se bude dít. Aspon nemusíme čekat takovou dobu. Mezi některýma dílama byla propast několika let (13 let dokonce). P.S. dějová linka s Aryou je pořád v seriálu pozadu za knížkama ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, na mě to trochu působilo, že celá předchozí řada byla vize malého Starka :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Zima, sníh, blíží se Bílí chodci. Konečně to bude víc o nich, protože ti jsou na seriálu nejzajímavější a hravě strčí do kapsy všechny charaktery. Těším se na souboj života a smrti, konečně to dostane maximální grády.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.