pátek 6. listopadu 2015

Star Wars: Síla se probouzí - mezinárodní trailer je lepší než finální a přináší nové záběry!

Jak málo někdy stačí. Z posledního finálního traileru ke Star Wars: Síla se probouzí jsme byli samozřejmě nadšení, ale současně jsem se nemohl zbavit pocitu, že to není tak dobré, jak by to být mohlo. A i když J.J. Abrams tvrdil, že už další trailer nepřijde, máme tu dnes japonský mezinárodní trailer, který jako by spravoval všechno to, co nefungovalo. Vyměněná hudba, přibylo pár nových záběrů, zdá se mi, že je tu víc a lepších synchronů a voila...máme tu trailer, ze kterého mě osobně mrazí víc. Obzvlášť Rey s bzučícím mečem u hlavy nemá chybu.


5 komentářů:

  1. Mě osobně lepší teda nepříjde.Jednak poodhaluje z děje víc než ten předtím(což je u mě negativum) ale především není tak zatraceně atmosferický jako ten předchozí.Trailer je to dobrý ale že by víc než předchozí?Já osobně to tak necítím .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, některé detaily z toho traileru bych radši nevěděl, byť z děje pořád nevíme skoro nic. Trailer byl akorát víc akční a podobnější běžným trailerům, které jsou dnes jako přes kopírák.

      Vymazat
  2. Lepší mi to nepřijde, souhlasím s komentářem výše, minulý měl o dost lepší atmosféru. A tenhle mi přijde docela překombinovaný.

    OdpovědětVymazat
  3. I kdyby to byl trailer s černou obrazovkou, na které se mihne světelný meč, tak budu nejšťastnější na světě :) A jsem za trailery, které nám neřeknou zhola nic docela rád :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.