čtvrtek 3. září 2015

Komiksové novinky: Plakát z Arrowa, noví herci míří do Lukea Cage i Supergirl

A videaoz Avengers: Age of Ultron.

Dnes toho máme dost, takže žádné zdržování. Nejdříve zamíříme do marvelovských vod, konkrétně do seriálu Luke Cage. K jeho obsazení přibyla dvě jména a to Simone Missick, která ztvární superhrdinku Misty Knight a Theo Rossi. Ten si zahraje záporáka jménem Shade.

Misty Knight bývala policistkou, ale během výbuchu přišla o ruku. Naštěstí na scénu vstoupil Iron Man, který jí vyrobil bionickou paži. Poté Missy začala pracovat s Lukem jako soukromá detektivka.

Často je také partnerkou Iron Fista, ovšem ne profesní, ale mileneckou. Misty je velmi schopná, jednou dokonce vedla celou skupinu superhrdinů, která si říká Heroes for Hire a jejíž členové jsou právě Luke Cage a Iron Fist.

Pokud se budeme bavit o Shadeovi, tak by mělo jít o ústředního záporáka druhé řady, šéfa gangu, který si říká Black Mariah.

Mimochodem, vypadá to, že Rosario Dawson se vrátí v roli Claire Temple v "bratrském" seriálu Daredevil.

Arrow v novém ohozu

Už jste určitě slyšeli, že Oliver Queen alias Arrow (Stephen Amell) se v další řadě stejnojmenného seriálu objeví v novém kostýmu. Tak tady je v jeho plné kráse.















Kdo si zahraje otce Lois a Lucy? 

V seriálu Supergirl se zastaví i generál Sam Lane, otec Lois a Lucy Laneových a už má i svého představitele. Bude jím Glenn Morshower. Sam je silně ochranářský, pokud jde o jeho dcery a také není zrovna fanda Supergirl a považuje ji za velmi nebezpečnou.



Vision v centru dění

Brzy se dočkáme DVD premiéry Avengers: Age of Ultron a u této příležitosti se objevil klip, ve kterém štáb a herci mluví o postavě Visiona (Paul Bettany).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.