čtvrtek 10. září 2015

Komiksové novinky: Jessica Jones trailer, Kevin Feige má teď větší moc, Preacher v televizi a copak to má Thanos na prstech?

Na úvod jedna teaser fotka z Blu-Ray Avengers: Age of Ultron, která poutá na nic jiného než Avengers: Infinity War.


Jessica Jones na Netflixu

Ještě dřív, než nám Netflix naservíruje druhou řadu Daredevila, dočkáme se jiné hrdinky. Jessica Jones bude mít premiéru už 20. listopadu a znovu by nás měla čekat velmi temná podívaná. Nový trailer je spíš snová sekvence, hlavní roli si zahraje Krysten Ritter, objeví se i David Tennat jako hlavní záporák Purple man, Rachael Taylor jako Hellcat, Carrie-Anne Moss jako Harper a představí se i Mike Colter jako Luke Cage, který se pak v pořadí třetí ze čtyř netflixovsko-marvelovských adaptací dočká příští rok.



Marvel ohlásil oficiálního průvodce MCU

Pokud patříte k těm, kteří si rádi dávají všechny věci v komiksových světech do souvislostí, Marvel vám udělá radost, protože ohlásil vydání oficiálního průvodce po Marvel Cinematic Universe. Začneme Iron Manem.


Kevin Feige získal další Marvel Infinity Gem k neomezenému vládnutí

To je samozřejmě řečeno s trochou nadsázky, pravdou ale je, že i v Marvelu až donedávna probíhal boj mezi Kevinem Feigem, který fungoval hlavně jako velmi vlivný executive producer tudíž dramaturg, a Ikem Perlmutterem, který seděl na penězích. A zatímco Feige byl hlavním strůjcem úspěchu Marvelu po ideové stránce, Ike Perlmutter byl tím neslavným hlídačem peněz a žgrdem, který hercům dával hodně malé honoráře a celkově se snažil držet rozpočty při zemi. Často tak komplikoval život právě Feigemu a jejich nepřátelství bylo veřejným tajemstvím. Tomu je teď ale konec. Feige už nebude reportovat Perlmutterovi, který je CEO Marvelu a tudíž bude mít se svojí filmovvou divizí mnohem volnější ruce. Otázkou je zda to bude k dobru věci - větší volnost při nakládání s penězi už mnohokrát v historii filmu nakonec byla zbraní dvojsečnou. A navíc to má ještě jeden háček. Zatímco západní filmová sekce Marvelu má teď klid a zelenou, televizní sekce pořád spadá pod Perlmuttera, přitom je ale do budoucna provázaná a ovlivňovaná filmovým MCU. Může se tak snadno stát, že Perlmutter a Feige si budou přeměřovat intimní partie právě skrz televizní Marvel.

Preacher se dočká celé série

Nejen Marvelem živ je člověk. Fanoušky Preachera a Gartha Ennise potěší, že televizní pilot, který nedávno Seth Rogen a Evan Goldberg natáčeli, nejspíš dopadl velmi dobře, protože AMC jim odkleplo celou Preacher sérii. Na obrazovky tak míří potenicální velký antihrdinský hit složený z 10 epizod a s nepotvrzenou premiérou v květnu 2016. Rogen zveřejnil také teaser plakát, kterým dnešní novinky zakončíme.

Teaser plakát odkazuje na...

…slavnou obálku komiksu







1 komentářů:

  1. Preacher... nemuzu se dockat. u komiksu jsem vzdycky chcal a kdyz je u toho Seth Rogen... chciju zas

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.