úterý 15. září 2015

Hra o trůny: Jon Snow žije? Kit Harington promluvil

Pokud se pohybujete na facebooku a patříte mezi fanoušky Hry o trůny, není šance, že byste téhle zprávě unikli. Kit Harington totiž podle magazínu Watchers on The Wall propálil v jednom rozhovoru něco, co neměl. A všichni teď o tom mluví. Co to bylo?

Harington se pro belgický magazín Humo rozpovídal o tom, jaký vliv má na jeho život účinkování v celé show. ,,Hra o trůny je pro mě dvojsečná záležitost - na jednu stranu jí hodně dlužím, ale na druhou stranu mě skoro vysála. Snažím se na to moc nemyslet. Důležité je, že teď přesně vím, jak dlouho budu ještě smluvně zavázán..." V tu chvíli mu do řeči vpadl reportér s otázkou: ,,Kolik řad ještě?" Harington se samozřejmě nenechal nachytat: ,,Hezký pokus, ale o tom nemůžu mluvit. Řekněme, že Hra o trůny bude ještě nějakou dobu součástí mého života a až to skončí, budu třicátník." A tady leží klíč k celému poprasku. Haringtonovi totiž v prosinci bude teprve 29, to znamená že ještě minimálně rok se bude ve Hře o trůny objevovat.

Samozřejmě, není to úplné překvapení, protože Kit byl vidět na natáčení 6. řady, ale je to poprvé, co to přiznal. Pokud si ovšem člověk, který jeho rozhovor překládal do angličtiny z nás všech nevystřelil.

3 komentářů:

  1. Konspirátoři všech zemí, spojte se! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. George Martin jednou sám řekl: Opravdu si myslíte, že je Jon Sníh mrtvý?

      Vymazat
  2. V dnešní době nevěřím nikomu a nikomu. Khalisi ožila v ohni, Sníh zase ve sněhu. Ať to bude jakkoliv, stačí se zamyslet nad tím, z jakého pohledu by jsme dále sledovali co se děje na severu... Pár postav tam sice je, ale... Je z nich někdo tak zajímavý, aby se to všechno kolem něj točilo? To samé je na jihu s dračicí, jakmile by šla pápá ona, tak je celá dějová linie ukončena...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.