pondělí 28. září 2015

Hra o trůny: Je Jon Snow mrtvý nebo ne? Máme pro vás pro a proti

Na světě je nová fotka z natáčení a zdá se, že tu máme další argument pro to, myslet, si, že Jon se v další řadě Hry o trůny vrátí. Dokud David Benioff, George R.R. Martin nebo někdo podobně kompetentní neřekne jasné ano nebo ne, nejspíš takto budeme ale spekulovat až do jara příštího roku.

Nová fotka ale dává velkou naději. Checkujte ji.




Jeden by si mohl myslet, že společně s nedávným vyjádřením Kita Haringtona už je vpodstatě jasno, ale pravdou také je, že Michael Lombardo, president HBO, v červenci jasně řekl, že: ,,Mrtvý znamená mrtvý. Ze všeho, co jsem viděl, slyšel a četl, jasně vyplývá, že Jon je mrtvý."

A sám Kit řekl pro magazín EW: ,,Jsem mrtvý. Příští rok se nevrátím."

Zatímco slova Lombarda se dají interpretovat tak, že sice potvrzují, že Jon je mrtvý, ale neříkají nic o tom, zda ho někdo neoživí nebo se třeba nevrátí formou flashbacků (které jsme už zažili v páté sérii a může jich ještě přibýt), Kitova slova jsou jasná. Nicméně, odporují trochu tomu, co řekl jinde, takže... welcome to the gulash, je to prostě maglajz.

Co myslíte vy? Vrátí se nám chlapec? Zima bude dlouhá a tuhá a bude ho třeba, na druhou stranu, dočkáme se návratu Brana, který by měl být po setkání s tříokým havranem mnohem silnější. Takže možná to Starkové zvládnou i bez Jona.

4 komentářů:

  1. Ten rozhovor s tím že GOT bude součástí Kitova života minimálně do jeho 30 byl hoax, potvrdila to Maisie Williams v jednom rozhovoru. https://www.youtube.com/watch?v=ViNRXLdZi-o

    OdpovědětVymazat
  2. Jon je mrtvý, ale povstane jako Azor ahai

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle články jsou poloviční - co třeba název té bitvy, jak tomu říkají komparzisté, to by pak nemohlo být více těchto zbytečných článků, že? BITVA BASTARDŮ!

    Ty flashbacky s Jonem si neodpustíte, že? Co by tam asi tak mohl Jon dělat? Trénovat s Robbem, Rodrickem, hrát si Aryou? Kit natáčí v Belfastu už hodně dlouho, takže pokud nebude flashback půlka série, tak je prostě zpátky. Dokonce GRRM už přestal předstírat na na svůj blog napsal, že Emilia a Kit se nemohli zúčastnit Emmy, páč natáčí.

    Fakt, co čekáte od HBO nebo od Benioffa a toho druhýho? Jasně kecáme, Jona jsme sice zabili, ale Mel ho znovu oživí, nebojte. A vyjádření Kita? Může znamenat: Jako Jon Snow se nevrátím - Jon Stark!

    Už vidim kripla Brana, jak si to naférovku rozdává s hordama nemrtvých a Jiných, to bude fajn. Hop na koníčka a s mečem Hodorovi za krkem :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.