čtvrtek 24. září 2015

Hra o trůny: Co na sebe prozradí Samwell Tarly? A kdy vyjde další knižní díl?

Šestá řada je možná nejočekávanější řadou Hry o trůny vůbec. Tím, že největších šoků jsme se tentokrát dočkali až v desátém dílu (namísto devátého), zůstal děj otevřený jak vrata a první epizoda šesté série nejspíš pokoří nějaký ten rekord ve sledovanosti. Všichni budou čekat odpověď na otázku, jestli je Jon Snow mrtvý nebo ne. Jsou tu ale i další hrdinové a jedním z nich je Samwell Tarly, Jonův věrný kamarád.

Tarlyho rodinu jsme zatím neviděli, ale právě ta by se měla v šesté řadě objevit. Jak moc, to nikdo neví, ale vidět bychom měli otce Randylla (James Faulkner), matku Melessu (Samantha Spiro) i sestru Tallu (Rebecca Benson).

Ještě zajímavější je, že španělský vydavatel Hry o trůny se v jednom rozhovoru prořekl, když přiznal, že nový díl série Píseň ledu a ohně s názvem Vichry zimy (The Winds of Winter) by měl vyjít už příští rok. Doslova padlo, že Španělé dostanou anglický originál tak, aby ho stihli včas přeložit a vyšel téměř souběžně a že by to mělo být v roce 2016. Je tedy možné to, o čem se dlouho hovořilo - že George R.R. Martin chce vydat knihu ještě před startem šesté televizní řady a fanoušci knihy se tudíž dozví o osudu Jona Snow dřív než diváci seriálu.

1 komentářů:

  1. To s tou knihou by bylo fantastický, ale to dřív vysedím ty dračí vejce já :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.