pondělí 31. srpna 2015

Arrow: Nový artwork naznačuje, že by se v seriálu mohl mihnout někdo z Green Lanterna

Uvidíme v další řadě Arrowa nejen Constantinea, ale i Green Lanterna?



Nedávno bylo oznámeno, že se v Arrowovi můžeme těšit na Matta Ryana, který si zopakuje svou roli Johna Constantinea. A nyní se objevil artwork (zveřejnil ho producent Arrowa Marc Guggenheim), který naznačuje, že bychom se mohli dočkat i někoho z Green Lanterna.

Obrázek láká do Coast City (kam v závěru třetí řady vyrazil Oliver s Felicity) a představuje variaci na známé pořekadlo Green Lanterna. Coast City je navíc domovem Hala Jordana, tedy jedno z nejvíce proslulých Green Lanternů.

Už před nějakou dobou se začalo spekulovat o tom, že by se Hal mohl v Arrowovi objevit, ale to tehdy popřel právě Guggenheim:

"Oznámili film Green Lantern Corps a byl bych překvapený, kdyby nezahrnuli Hala Jordana. Bylo by skvělé ho vidět v Arrowovi, ale o tom silně pochybuji."

Ovšem, je nutné si uvědomit, že Hal Jordan není jediným Green Lanternem. Klidně se v Arrowovi může ukázat nějaký jiný vlastník mocného prstenu nebo další z význačných postav ze světa Green Lanterna.

Mimochodem, není to poprvé, co jsem se dočkali odkazu na universum Green Lantern, v Arrowovi byla zmíněna letecká společnost Ferris Aircraft, ve které působil právě Hal Jordan a dcerou majitele je Carol Ferris (známá také jako Star Sapphire).

Uvidíme, zda si z nás Guggenheim jen střílí nebo měl artwork nějaký smysl.


1 komentářů:

  1. myslim že ve flashovi byla snad zmínka o pohřešovaném pilotovi, když převáželi ty vězně, snad si to pamatuju dobře, něco takovýho tam bylo

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.