úterý 21. července 2015

Star Wars: Epizoda VIII - O cestě do daleké předaleké galaxie jedná Benicio Del Toro

Herec s démonickou vizáží by se mohl objevit v universu Hvězdných válek.

Necelé dva roky zbývají do premiéry Star Wars: Episode VIII. Film dostal na starost Ria Johnson (Looper) a nezahálí, už shání herce. A vybral si rozhodně zajímavého umělce, pokukuje totiž po Beniciovi Del Torovi.

Nikoho asi nepřekvapí, že ten by měl být obsazen do záporné (zatím blíže nespecifikované) role. Ostatně, o celé osmé epizodě toho zatím moc prozrazeno nebylo, tvůrci zatím drží většinu informací pod pokličkou. Jediné, co se zatím ví je, že si Johnson nejen zajistí režii, ale také se postará o scénář.

Pokud se budeme bavit o držiteli Oscara Del Torovi, tak ten byl paradoxně spojová s jinou sci-fi ságou, mluvilo se o tom, že by si měl střihnout (překvapení) zápornou roli ve Star Trek: Do temnoty. Ale k tomu nedošlo.

Smutnit ale nemusel příliš dlouho, zahrál si v jiném povedeném vědecko-fantastickém projektu (tentokrát komiksového ražení) Strážci Galaxie (recenze).

Nabídka na Star Wars tedy padla, uvidíme, zda na ni Benicio Del Toro kývne. My bychom mu to vřele doporučovali.

Chtěli byste herce vidět ve Hvězdných válkách?

1 komentářů:

  1. No však samo že "o celé osmé epizodě toho zatím moc prozrazeno nebylo"...vždyt to ani o té sedmé ne(minimálně pokud vyloženě nevyhledáváte spoilery).Mimochodem stejná role prý byla nabídnuta taky Jaquenu Phoenixovi.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.