středa 3. června 2015

Útěk z vězení: Chybí vám tenhle seriál? Zřejmě se dočkáte další řady

Stojíte o to?

Nebudeme chodit kolem horké kaše, Útěk z vězení patří k těm seriálům, které začaly skvěle, ale později se nám to dost zvrtlo. Někteří jsou tak rádi, že seriál skončil dříve, než se tvůrcům podařilo úplně pošlapat dobrý dojem z prvních sezón, jiní by ale asi ocenili, kdyby dostal Útěk z vězení šanci napravit si reputaci.

A možná k tomu skutečně dojde. FOX totiž uvažuje o tom, že by seriál "oživil" a to pravděpodobně ve stylu 24 hodin, které se dočkaly nové dvanáctidílné řady. A stejný počet dílů se prý připravuje i v případě Útěku z vězení.

Očekává se, že pokud dostane nová řada zelenou, vrátí se jak Dominic Purcell, tak Wenworth Miller. Oba sice aktuálně pracují na komiksové sérii DC´s Legends of Tomorrow, ale jistě by v diáři našli čas na seriál, který jim hodně pomohl s kariérou.

Pokud jste předchozí řady Útěku z vězení viděli, tak jste asi překvapení, že by se měli vrátit oba pánové. Ale oni tvůrci nějak vymyslí, jak je vrátit zpět na obrazovky.

Chcete další řadu nebo je to podle vás špatný nápad?

5 komentářů:

  1. Podle mě neexistuje způsob, jak vrátit oba hlavní herce, aniž by to nepůsobilo úplně trapně (tohle nejsou The Vampire Diaries). Ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak už teď schází jen Terra Nova, už aby tu byla.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je zpráva dne! Je to můj nejoblíbenější seriál, bavil mě kompletně po celou dobu a pokračování jsem vždycky chtěl.

    OdpovědětVymazat
  4. Za terranovu bych se taky přemluvil.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.