středa 3. června 2015

Téma: Které filmy dorazí do kin v létě - Druhá část (červen)

Letní filmové žně pokračují.

Špión

Datum premiéry: 4. června 2015

V Americe je baculka Melissa McCarthy hodně populární a tak se objevuje v jednom filmu za druhým. Patří také k oblíbeným herečkám režiséra Paula Feiga a právě on ji obsadil do hlavní role akční komedie Špión. A dosavadní recenze tvrdí, že jejich další spolupráce stojí za pozornost (i když Ženy sobě byly také americkými publicisty vychvalovány a nám až tak zábavné nepřišly).



Insidious 3: Počátek

Datum premiéry: 4. června 2015

Milovníci hororů se v červnu dočkají dalšího dílu Insidious, který nás ale, jak už název napovídá, vezme před události, které jsme viděli v předchozích filmech. Režie se tentokrát ujal Leigh Whannell, který je dlouholetým spolupracovníkem Jamese Wana. Tak schválně, jestli je tak šikovný jako jeho parťák.



Jurský svět

Datum premiéry: 11. června 2015

Fandové dinosaurů se konečně dočkají přírůstku do "jurské rodiny". Tentokrát dostal režii na starost Colin Trevorrow a podle ukázek lze soudit, že pro nás připravil vizuálně velmi poutavou podívanou. Navíc, ve které jiném filmu uvidíte Chrise Pratta jak se prohání na motorce mezi dinosaury?



Dope

Datum premiéry: 12. června 2015

Dope není zrovna klasickým letním blockbusterem, jde o spíše drama o středoškolákovi, který se navzdory tomu, že vyrůstá v ne zrovna ideálním zázemí, hodlá dostat na prestižní Harvard. Tohle je tedy podívaná pro ty, kteří si budou chtít odpočinout od hromady explozí a zběsilých honiček.



Odebrat z přátel

Datum premiéry: 18. června 2015

Dva měsíce po uvedení do amerických kin se k nám dostane horor Odebrat z přátel, který podle novinářů patří k povedeným zástupcům žánru. A horory recenzenti nechválí příliš často, takže Odebrat z přátel rozhodně stojí za pozornost. Je dobře, že je film lepší než jeho anglický název, který zní Cybernatural (případně Unfriended, což už je přijatelnější).



Sejmi prezidenta

Datum premiéry: 18. června 2015

A je tu další film o útoku na amerického prezidenta. Tentokrát ho hraje Samuel L. Jackson a jeho Air Force One spadne v Laponsku. A to není zrovna místo, kde je snadné přežít. Pan prezident má ale štěstí, najde ho mladík, který mu pomůže vypořádat se s nástrahami, které na ně v divočině číhají.



Vincentův svět

Datum premiéry: 18. června 2015

Chvíli to trvalo, ale konečně se dočkáme filmové verze oblíbeného seriálu, který nám ukazuje nablýskaný svět celebrity z tak trošku jiného úhlu. A pokud se vám televizní verze líbila, budete určitě nadšení i z filmové, za kterou stojí stejní tvůrci a vrátí se samozřejmě i ústřední herecké obsazení.



Dáma ve zlatém

Datum premiéry: 25. června 2015

Film inspirovaný skutečnými událostmi se zaměřuje na ženu, která hodlá získat zpět rodinné dědictví ukradené nacisty. A podle recenzí jde o projekt, který stojí za návštěvu kina. Američtí diváci už si ho mohou užívat od 1. dubna. My si musíme počkat.



Zocelovací kúra

Datum premiéry: 25. června 2015

I v případě Zocelovací kúra byla americká premiéra mnohem dříve (27. března), ale zrovna v tomto případě to asi příliš nevadí. Komedie o byznysmenovi, který se připravuje na život za mřížemi, není podle recenzentů zrovna skvostem.



Mimoni

Datum premiéry: 25. června 2015

Naopak, prequel/spin-off k sérii Já, padouch budeme mít možnost zhlédnout o něco dříve než americké publikum, které se dočká a 10. července. To my můžeme do kina vyrazit už 25. června a tipujeme, že této šance využije slušné množství lidí, protože právě Mimoňové jsou jedním z nejoblíbenějších aspektů na Já, padouch.



Na který film se určitě vydáte?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.