sobota 13. června 2015

Kráska týdne: Angélica Celaya - Médium, které pomáhá lovit démony

Roztomilá slečna s mexickými kořeny.

Angélica se sice narodila v Arizoně, ale její kořeny sahají do Mexika. Na svět přišla 9. července 1982 jako první dítě. Později se jejím rodičům narodil ještě syn.

Asi už nikoho nezaskočí, že Angélica je jednou z těch slečen, které odstartovaly svou kariéru jako modelka, která ale brzy zjistila, že má herecké ambice. Ty začala naplňovat v roce 2003, kdy získala roli v telenovele Ladrón de corazones.

I v následujících letech se věnovala především tomuto kritiky ne zrovna opěvovanému, ale mezi diváky oblíbenému žánru. Vidět jsme ji tak mohli v Los Plateados nebo Mientras haya vida.

Následně ale začala pokukovat i po jiných projektech. Epizodní roli mě v seriálu Status: Nežádoucí, následovala práce na znovuoživeném oblíbeném seriálu Dallas. Poté se vrátila do telenovelových vod s El Señor de los Cielos, ale zanedlouho přišla nabídka na její zatím nejvýraznější postavu a to Zed v seriálové verzi komiksu Hellblazer nazvané Constantine (recenze).

Pokud se budeme bavit o osobním životě, tak v roce 2010 (samozřejmě během natáčení telenovely, konkrétně Alguien te mira) se seznámila s hercem Rafaelem Amayaem a zanedlouho se zasnoubili.







0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.