úterý 2. června 2015

Captain Marvel: Charlize Theron v hlavní roli očekávané marvelovky?

Zní to moc dobře, aby to byla pravda?

Kolem komiksovky Captain Marvel se v poslední době vyrojilo několik zajímavých spekulací. Například ta, že by se režie měla ujmout Angelina Jolie. To zní jako novinářská kachna. Angie se sice režii intenzivně věnuje, ale blockbusterové hitovky nejsou její oblíbený obor.

Na druhou stranu, konkurenční DC také vybíralo režisérku pro Wonder Woman z filmařek, které se obvykle na megalomanské stamilionové filmy nespecializují. I tak bychom ale byli hodně překvapení, kdyby Angelina na režisérskou židli opravdu usedla.

A aby drbů nebylo málo, objevil se nový. A hodně zajímavý. Podle OK Magazinu by se hlavní role mohla ujmout Charlize Theron.

To zní spíše jako zbožné přání, ostatně, právě Charlize je fanoušky často zmiňována ve spojení s postavou Carol Danvers.

Ovšem, nebylo by to poprvé, co by se filmové studio inspirovalo u volání diváků. A podle některých zdrojů, pokud by Charlize souhlasila, tak by Angelina přijala nabídku na režii (obě dámy jsou dobré přítelkyně).

Nutno upozornit, že zatím žádná ze zmíněných dam (a ani Marvel) tuto informaci nepotvrdila, takže je tu stále velká šance, že je to jen čistokrevná spekulace.

Ale my si určitě Charlize v hlavní roli umíme představit. Ovšem, vůbec bychom nebyli proti, kdyby se postavy Captain Marvel ujala i další často zmiňovaná herečka Yvonne Strahovski.

A právě ona se jeví jako pravděpodobnější možnost, protože Marvel nerad sahá pro proslulých jménech. Obvykle volí herce spíše méně známé nebo ty, kteří nejsou kariérně zrovna na vrcholu. Důvod pro to bude zřejmě jednoduchý, společnost jim nemusí nabízet astronomické platy.

Charlize by si mohla říct o slušnou částku, aktuálně je v kurzu díky Šílenému Maxovi.

Kdo by se vám líbil v hlavní roli filmu, který dorazí do kin 1. listopadu 2018?



2 komentářů:

  1. Charlize mám rád, ale už je moc stará, pokud by měla hrát v několika filmech během cca 10 let jako ostatní :(

    OdpovědětVymazat
  2. Angelina Jolie, Charlize Theron a Eva Green jsou moje top 3 nejoblíbenější herečky ve věku 30+ Vidět je společně na jednom plátně je můj dlouhodobý sen, nicméně vzájemná spolupráce Angeliny a Charlize by také přišla velmi k chuti.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.