úterý 2. června 2015

24 hodin: FOX chystá spin-off k oblíbenému špionážnímu seriálu

Co se o novém projektu ví?

To, zda se dočkáme pokračování původního seriálu 24 hodin není aktuálně zrovna jasné. Plány sice byly, ale také se často měnily a to, jaký je aktuální stav, je ve hvězdách (nebo hlavách šéfů FOXu). Ovšem, diváci nemusejí příliš smutnit, protože bylo aktuálně oznámeno, že se pracuje na spin-offu.

V tom uvidíme nového hlavního hrdinu, který opět nebude klasickým klaďasem, ale takzvaným antihrdinou. Tento zatím nepojmenovaný ústřední charakter bude spolupracovat se starší a zkušenější agentkou.

Bylo ale řečeno, že nepůjde o Kate Morgan (Yvonne Strahovski), kterou jsme viděli ve 24: Live Another Day. To ale neznamená, že se jí nedočkáme. Je tu velká šance, že jak Kate, tak Jack Bauer (Kiefer Sutherland) budou ve spin-offu hostovat. A co si budeme povídat, bylo by hodně velké (a nemilé) překvapení, kdyby se Jack neobjevil.

Stejně jako původní verze bude i spin-off využívat konceptu "reálného" plynutí času. Zatím se počítá s jednou řadou (a není jisté, zda bude mít klasický počet dílů pohybující se kolem 20, spíše jich očekávejte méně), ale pokud seriál uspěje, tak je tu možnost, že se dočkáme dalších řad.

Role showrunnera, tedy toho, kdo dohlédne na každodenní natáčení, se ujme Howard Gordon, který už pracoval na původních 24 hodinách (jako scenárista a showrunner), ale také se podílel na projektech Angel nebo Ve jménu vlasti.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se seriál uvidíme. Tak snad brzy.

Byli byste rádi, kdyby pokračovalo původních 24 hodin nebo preferujete spin-off s jinými postavami?

1 komentářů:

  1. Takže de facto úplně to samé, jenom bez Jacka. Foxové běžte se fakt bodnout...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.