pondělí 11. května 2015

UPFRONTS 2015: NBC odhaluje podzimní schéma + trailery k seriálovým novinkám


Jak vypadají nové podzimní seriály paví televize?


Seriálová sezóna 2014/2015 se pomalu blíží ke svému konci. A americké celoplošné stanice již zbrojí na sezónu 2015/2016. Oznamování nových projektů, obnovení, rušení i programová schémata podzimu se odhalují na tzv. Upfronts. Letos si svou prezentaci jako první odbyla televize se znakem páva v logu - NBC.

Zrušené seriály: A To Z; About a Boy; Allegiance; Bad Judge; Constantine; Marry Me; One Big Happy; Parenthood; Parks and Recreation; State of Affairs

Čekají na rozhodnutí: A.D. - The Bible Continues; American Odyssey; Hannibal

Novinky: Blindspot; Best Time Ever with Neil Patrick Harris (variety show podle licence britské ITV Ant and Dec's Saturday Night Takeaway); Crowded (midseason); Emerald City (midseason); Game of Silence (midseason); Heartbreaker; Heroes Reborn; Chicago Med (midseason); People Are Talking; Superstore (midseason); The Player; You, Me and the End of the World (midseason)  

PODZIMNÍ ROZVRH

Pondělí: The Voice, Blindspot
Úterý: The Voice, Heartbreaker, Best Time Ever with Neil Patrick Harris (od listopadu Chicago Fire)
Středa: The Mysteries of Laura, Law and Order: SVU, Chicago P.D.
Čtvrtek: Heroes Reborn, The Blacklist, The Player
Pátek: Undateable, People Are Talking, Grimm, Dateline
Neděle: Americký fotbal


NOVINKY


KOMEDIE

Coach: Kdysi dávno v Americe běžel seriál o trenérovi týmu amerického fotbalu. Nyní se kouč Hayden Fox vrací na obrazovky NBC, aby pomohl svému synovi s trénováním univerzitního fotbalového týmu. Tato komedie poběží v midseason.

Crowded: Mike a Martina si po dvaceti letech rodičovství konečně vychutnávají zaslouženého odpočinku. To ale jenom do chvíle, než se k nim nastěhují jejich dvě dospělé dcery a Mikeovi rodiče. Opět v midseason.

Hot & Bothered: Zákulisí telenovely očima hlavní postavy Any Sofie v podání Evy Longorie. Také v midseason.

People Are Talking: Komedie o dvou párech, které spolu sousedí a zároveň se přátelí. Společně probírají všemožné problémy.



Superstore: Komedie o zaměstnancích velkoobchodu.

You, Me and the End of the World: Zpráva o kometě na kolizním kurzu se Zemí vyvolá neočekávaný řetězec bizarních a vtipných situací. Pojede v midseason.


DRAMATA

Blindspot: Na rušném Times Square v New Yorku se z odhozeného pytle vyhrabe nahá potetovaná žena se ztrátou paměti. K případu se dostává agent FBI Kurt Weller, jehož jméno je rovněž vytetováno na ženině těle. Tato dvojice se pustí do vyšetřování záhad spojených se stovkami tetování na této neznámé krásce.



Chicago Med: Třetí seriál z prostředí Chicaga. Tentokrát budeme sledovat osudy nemocničního personálu. Ale až v midseason.

Game of Silence: Úspěšný atlantský právník je konfrontován se strašlivým tajemstvím své minulosti, když se po 25 letech vrátí jeho dávno ztracení přátelé z dětství. Seriál pojede v midseason.

Heartbreaker: Lékařské drama o kardiochirurgickém oddělení vedeném lékařkou Alex Panttiere.



Heroes Reborn: Pokračování kdysi úspěšného seriálu o obdařených jedincích, kteří bojují o záchranu světa. Tentokrát v popředí stojí nové postavy.

The Player: Bývalý voják je vtažen do konspirační hry zámožné skupiny, která se baví tím, že sází na různé zločiny a jejich důsledky. Tato organizace má dostatek prostředků na vyřešení všech světových problémů, ale namísto konání dobrých skutků pokračují ve své zvrácené hře. V hlavní roli se představí Philip Winchester a Wesley Snipes.



Shades of Blue: Jennifer Lopez hraje sexy policistku, která patří mezi skupinu špinavých poldů, kteří berou úplatky a výpalné. Když je však chycena FBI a donucena donášet, musí se naučit vybalancovat svůj profesní život s tím rodinným pro dobro její dcery. Seriál se odvysílá v midseason.

Líbí se vám schéma NBC? Kterým novinkám dáte šanci?

2 komentářů:

  1. Blindspot a The player vypadají hodně slibně ..hlavní herci ze Strike back :)

    OdpovědětVymazat
  2. Player a Heroes, zbytek nevim

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.