čtvrtek 14. května 2015

TRAILER: Supergirl - Stanice CBS uvolnila prodlouženou, více než šestiminutovou ukázku k očekávané komiksovce

Klube se nám tu další hitovka inspirovaná kreslenými sešity?

Jedním z velmi očekávaných seriálů, kterých se brzy dočkáme, je seriál Supergirl. Jeho domovskou stanicí je CBS. Na projektu se podílel i Greg Berlanti, který stojí za Arrowem nebo The Flashem, což zní nadějně.

CBS nyní uvolnila trailer a to ne ledajaký, ale prodloužený, který má více než šest minut. Můžete si tak udělat dost dobrý obrázek o tom, na co se připravit.

A vypadá to, že to bude směsice "teenagerovského" dramatu, filmu Ďábel nosí Pradu, humoru, ne úplně skvostných trikových sekvencí a samozřejmě odkazů na Supermana.

Trailer nás úplně nepřesvědčil, že tohle bude něco, na co v dobrém slova smyslu nezapomeneme, ale potenciál tu je. Ovšem, konkurence není malá, takže se Supergirl bude muset hodně snažit.

Co vy na to?

11 komentářů:

  1. Ani potenciál není. Herečka dobrá, ale to je tak jediný dobrý.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak první dvě tři minuty nic moc, ale pak docela dobrý.

    OdpovědětVymazat
  3. serial vypadá lacině a herečka mi nesedí, chtěl bych tam spíš nějakou schopnější herečku (drsňačku), tahle mi přijde "neschopná"

    OdpovědětVymazat
  4. Melissa Benoist je super herecka. Serial je samozrejme zamerenej spis pro zenske publikum, ale ta akce vypada nahodou dobre. CBS ma trosku vetsi moznosti nez CW, ale porad je to jen serial. Zkuste si to srovnat s Flashem nebo Arrow, zdejsi triky vypadaji podstatne lepe.

    OdpovědětVymazat
  5. No nevim doufal sem víc v něco jako Smallville.Herečka mi moc do role nesedí mohli vybrat hezčí.Postava Kary je uplně předělaná a s komiksama to má společný akorát tak název.Dám šanci pilotu, ale vypadá to na průser.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to hodně líbí. Herečka je sympatická, triky nevypadají vůbec špatně a celé se mi to dost líbí. Začátek traileru není teda nic extra, ale jakmile zachrání letadlo, je dobrý. Celé yse to asi bude zaměřovat víc na postavy, než celé na akci, ale v traileru jí nebylo tak málo, takže určitě i akce bude ^^

    OdpovědětVymazat
  7. A ja si mylsim ze to bude mit uspech, alepson ze zacatku, rekneme si to rovnou, zenska hlavni hrdinka nalaka vic lidi, jak dalsi hezounek :)

    OdpovědětVymazat
  8. By mě zajímalo, jak vyřeší to, že se nikdy nesetká se Supermanem, to jí bude furt jen něco posílat?... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by se nemohli někdy potkat? Pokud by měl seriál úspěch a dostal se třeba na 3.sérii, nemyslím si že by pár minutové cameo byl pro ně problém... co sem slyšel tak i v S.H.I.E.L.D.u byly nějaké camea, ne?

      Vymazat
    2. Tak S.H.I.E.L.D. je od Marvelu, tam opravdu problém není, ale nedovedu si představit, že by DC (které si tak striktně hlídá hranici mezi jejich filmovým a seriálovým universem) svolilo byť jen k tomu, že by Superman nad Supergirl přelétl... :D :-/

      Vymazat
    3. Tak to zas nevím, že DC jsou takhle... prudérní? ochranářští? Prostě kre*éni co řeší blbosti... :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.